Gewapende roofoverval op pizza leverancier te Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo Suriname
Deze twee wrede knapen zijn door de politie opgesloten in Paramaribo. 1 van ze zat lekker pizza te eten tijdens de politie inval.

[quads id=1]

Gestolen pizza. Niet lang daarvoor hebben ze een pizza leverancier beroofd met een vuurwapen. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

Pizza Paramaribo

Pizza leverancier beroofd; daders aangehouden en opgesloten. Leden van RBTP hebben op dinsdagmiddag 10 oktober de 23-jarige gekwalificeerde diefstal verdachte Nicholaas, D. aangehouden op zijn woonadres waarna hij werd overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt Paramaribo.

[quads id=1]

Met een vuurwapen

In de morgenuren van dinsdag 10 oktober had Nicholaas, samen met een andere man, een pizza leverancier beroofd van diens bromfiets, zaktelefoon, een portemonnee met geld en aan aantal pizza’s. Tijdens het plegen van het strafbaar feit werd de pizza leverancier onder schot gehouden met een vuist vuurwapen.

[quads id=1]

Pizza aan het eten

Toen de leden van het RBTP op het woonadres van Nicholaas aan kwamen was hij bezig met het eten van een van de beroofde pizza’s. Behalve de pizza zijn ook de zaktelefoon en de bromfiets ten huize van Nicholaas aangetroffen en in beslag genomen. Hangende het onderzoek is Nicholaas in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Opgesloten

Op vrijdag 12 oktober heeft de kompaan van Nicholaas zich bij de politie aangemeld. Hij is ook door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.
[quads id=1]

Bron:

https://www.politie.sr/pizza-leverancier-beroofd-daders-aangehouden-en-opgesloten/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland