Vrouw bevallen in vliegtuig boven Suriname

vliegtuig Suriname

Wat een geweldige ervaring voor piloot Andy Bijkerk in Suriname. Hij mocht live een bevalling meemaken. In de lucht, met een snelheid van 150 km per uur. In het bericht, dat hij op Social media deelde, meer informatie. Welkom Elise. Dat was een vliegende start <3 Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Het volgende deelde hij op social media: Bevallen met 150 km/u?
Vandaag op pad voor een medevac met erge haast. En dat bleek ook wel. Nog maar net opgestegen van Botopasi, op nog geen 200 voet hoogte, met een snelheid van 150 km/u, beviel onze patiënte in bijzijn van haar man en met hulp van een zeer geroutineerde broeder van een gezonde dochter!

[quads id=1]

Als toegift mocht ik van de moeder en de vader de kersverse nieuwe wereldbewoner uit Suriname haar naam geven. Ik koos voor Elisabeth (met een knipoog naar onze Elise) en de ouders vonden het helemaal geweldig. Met een stil gebed in mijn hart dat dit meisje als een echte Elisabet op mag groeien, namen we afscheid van elkaar.

[quads id=1]

Wat hebben wij, MAF-piloten, toch een bijzonder bevoorrechte bediening. Daar wordt je zelf weleens stil van ….

vliegtuig Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland