Vechtpartij bij taxi bedrijf aan Hofstraat te Paramaribo – Broers Romano en Astrando opgesloten – politie Suriname

politie Suriname

Twee broers zijn door de politie opgesloten. Ze hebben de 30 jarige Diego mishandeld bij een Taxibedrijf in Paramaribo

[quads id=1]

Lees meer in het officiële politiebericht. Broers met een kort lontje?

Politie Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Broers aangehouden en opgesloten voor openlijke geweldpleging.De 41-jarige Romano, S. en Astrando, S. ( 23 ) zijn op donderdagavond 10 oktober door de politie van bureau Nieuwe Haven te Paramaribo aangehouden.

[quads id=1]

De wetsdienaren kregen van het Command Center de melding dat een man aan de Hofstraat te Paramaribo bij een taxibedrijf werd mishandeld. Aldaar aangekomen voor onderzoek troffen de politieambtenaren de 30-jarige Diego, H. aan, die verklaarde dat hij door zijn collega’s Romano en Astrando was mishandeld en dat zij zijn tas en slipper vernield hadden.

[quads id=1]

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is komen vast te staan dat er een woordenwisseling ontstond tussen Romano en Diego. De jongere broer van Romano genaamd Astrando raakte op een gegeven moment ook betrokken bij die woordenwisseling. Op een gegeven moment mondde de woordenwisseling uit op een gevecht, waarbij beide broers het slachtoffer te lijf gingen. Zij brachten Diego ettelijke vuist slagen toe waardoor hij gewond raakte in het gelaat.

[quads id=1]

Romano en Astrando werden door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is dit tweetal hangende het onderzoek in verzekering gesteld ter zake openlijke geweldpleging

Bron:

https://www.politie.sr/broers-aangehouden-en-opgesloten-voor-openlijke-geweldpleging/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland