Moeder van 4 dood door opladende smartphone – Europa (video’s)

telefoon overleden
Opnieuw is er iemand overleden. Het opladen van je telefoon kan levensgevaarlijk zijn. Deze moeder van 4 kinderen overleefde het niet toen haar telefoon, die ze aan het opladen was, in bad viel.

Er gaan dus nog steeds mensen dood. Bij deze nogmaals de waarschuwing: Kijken jullie uit!! En deel het weer met jullie kinderen. We hebben een aantal video’s toegevoegd. de beelden kunnen vervelend overkomen:

Telefoon overleden

DeStentor schreef het volgende: Franse vrouw in bad geëlektrocuteerd door opladende smart telefoon. Een 30-jarige Française vrouw is afgelopen weekeinde in het ziekenhuis van Dinant overleden ten gevolge van elektrocutie. De moeder van vier kinderen liet waarschijnlijk haar smart telefoon in bad vallen, terwijl het apparaat aan het opladen was.

Levenloos aangetroffen

Het drama gebeurde volgens de krant L’Ardennais’ en La Radio des Ardennais op dinsdagavond 8 oktober in Aubrives, een dorpje in de Franse Ardennen, net over de grens met België. De vrouw werd er schijnbaar levenloos aangetroffen in bad. Op de bodem lag haar smartphone, die via haar oplader verbonden was met de wandcontactdoos.

Gebeurt vaker

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en de vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis van Dinant, in België. Daar overleed ze afgelopen weekend. In Outreau in het noorden van Frankrijk kwam vorig jaar ook een 17-jarig meisje om het leven, nadat ze haar gsm in bad liet vallen. Ook haar telefoon lag aan de oplader toen hij in het water belandde.

Video’s

Bekijk hier een aantal video’s erover. Let op de beelden kunnen vervelend overkomen.

Bron:

https://www.destentor.nl/buitenland/franse-vrouw-in-bad-geelektrocuteerd-door-opladende-smartphone~a623bf9b/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland