Restaurant met ongedierte op voedsel in Paramaribo centrum gesloten

Paramaribo restaurant

Ja, u ziet het goed. Dat is een hele vieze badkamer. En alweer allemaal vieze foto’s van een gesloten restaurant in het centrum. Misschien herken je deze wel. Het is die ene plek met die heerlijke Tjauwmin Fa Chong (met vliegen).

Als je vandaag door Paramaribo loopt dan zie je meerdere gesloten restaurants. Een goed moment om te kijken of jouw favoriete restaurant wel schoon was.

[quads id=1]

In ieder geval maakt De afdeling Milieu en Gezondheidsdienst van Suriname geen grappen. Ze maken korte metten met ongezonde en onhygiënische eetgelegenheden in Paramaribo. Wie eet er nog buiten de deur?

[quads id=1]

Restaurant Paramaribo

MGD sluit onhygiënisch restaurant Centrum Paramaribo. De afdeling Milieu en Gezondheidsdienst van het commissariaat heeft op woensdag 16 oktober een restaurant in het ressort Centrum gesloten.

[quads id=1]

Vliegen in de zaak

Bij controle is o.a gebleken dat de hygiëne in de keuken slecht is en niet alle personeelsleden over een medische keuring beschikken. De ambtenaren hebben ook vliegen op openstaand voedsel waargenomen. De restauranthouder uit Paramaribo moet de onregelmatigheden herstellen en zich op het districtscommissariaat aanmelden voor het voldoen van de opgelegde boete.

Foto’s:

[quads id=1]

Bron: Bic Paramaribo Noordoost
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland