Opnieuw onhygiënisch restaurant gesloten te Paramaribo (bekijk de foto’s)

restaurant Paramaribo
“Moro morsu, moro switi 🤤🤤?”

Het houdt maar niet op. Er is NOG een restaurant in Paramaribo gesloten!! Eten op de grond, bakken tjauwmin open en bloot. Kasten die eruit zien alsof ze jaren niet zijn schoongemaakt. Hoe kun je nog gezond koken met zo een overvolle vetput? P.s. Dit restaurant staat bekend om de lekkerste inktvis. Heb je na het zien van de foto’s nog zin daar in?

[quads id=1]

Het lijkt alsof ondernemers de regels aan hun laars lappen. Na schoonmaken en betalen van de boete gaat de zaak vaak weer gewoon open. Misschien moeten de straffen hoger zijn? Of vinden jullie ook dat de ondernemers toch een kans moeten krijgen?

[quads id=1]

Restaurant Paramaribo

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst zijn op maandag 14 oktober overgegaan tot sluiting van een restaurant in het ressort Blauwgrond te Paramaribo.

[quads id=1]

Voorwaarden

Bij controle is gebleken dat de zaak niet voldoet aan alle vastgestelde voorwaarden. De ongeregeldheden die zijn geconstateerd zijn onder andere: Onhygiënische toestand in de keuken en de opslagruimte, personeel dat niet beschikt over een medische keuring en een overvolle vetput.

[quads id=1]

Boete betalen

De eigenaar van de zaak is aangezegd de ongeregeldheden te herstellen en moest zich op het districtscommissariaat van Paramaribo aanmelden voor het voldoen van de opgelegde boete.

Foto’s

Bron:

Bic Paramaribo Noordoost

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland