Opgelet – Nieuwe sollicitatie oproep van politie Suriname

politie Suriname

Tweede sollicitatie oproep van het Korps Politie Suriname. Deze sollicitatie duurt van maandag 28 – tot en met donderdag 31 oktober 2019. Per dag zullen documenten van ten hoogste 200 (twee honderd) sollicitanten worden afgehandeld.

[quads id=1]

NOOT: Sollicitanten die op basis van de oproep van de periode 23-tot en met 27 september zijn toegelaten tot de preselectie hoeven niet meer te solliciteren. Hun documenten zijn in behandeling.

[quads id=1]

politie Suriname

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland