Nog twee onhygiënische restaurants in Paramaribo gesloten (smerige foto’s)

We dachten eigenlijk dat we het ergste nu wel hadden gehad. Nee hoor. Het kan toch nog erger.

[quads id=1] ‘

Kijk deze foto’s van nog twee vieze restaurants. Dit keer te Rainville Paramaribo. Beesten op voedsel dat we moeten eten? Dat is toch helemaal niet gezond. Worden mensen niet ziek hiervan?

[quads id=1]

restaurant Paramaribo

Twee Onhygiënische restaurants Rainville Paramaribo gesloten. De bestuursdienst is op woensdag 16 oktober overgegaan tot sluiting van twee onhygiënische restaurants in het ressort Rainville.

Bij controle is gebleken dat meerdere vergunningsvoorwaarden niet worden nageleefd. Voor wat het eerste restaurant betreft kon de ondernemer geen bewijs van ongediertebestrijding overleggen, het personeel was niet volgens de voorschriften gekleed, het afzuigsysteem en de vetput voldoen niet en er zijn uitwerpselen van ongedierte in de keuken waargenomen.

Verder beschikken de werkers ook niet over een medische keuring, slechte ventilatie in de zaak en het voedsel was niet afgedekt.

[quads id=1]

Bij onderzoek in het tweede restaurant is gebleken dat het personeel niet beschikt over medische keuring, de ondernemer niet over een tussenpersoon vergunning beschikt, er geen bewijs van ongediertebestrijding getoond kon worden en er zijn vliegen op openstaand voedsel waargenomen.

[quads id=1]

Beide zaken zijn in opdracht van de dc tot nader orde gesloten. De ondernemers moeten zich op het districtscommissariaat aanmelden.

Bron:

Bic Paramaribo Noordoost