Het is gelukt: Zieke baby Cheverny uit Paramaribo kan in Colombia geholpen worden (foto’s)

Baby Paramaribo
Jullie zijn allemaal geweldig. Dankzij de vele shares en likes kan baby Cheverny Pakoeh uit Paramaribo in Colombia geholpen worden

[quads id=1]

De pas 6 maanden oude baby moest voor een medische ingreep dringend naar het buitenland. Sociale zaken heeft gelukkig de tickets betaald. En dankzij de hulp van oa Social Army en jullie allemaal op Facebook is het gelukt om alle overige kosten te vergoeden. Wij van Familie Nieuws wensen haar heel veel beterschap toe. Zo zien we maar weer: Samen staan we sterk. Meer info in het bericht. Helpen jullie mee met de beterschap wensen? En Social Army: Tik joe bigup

[quads id=1]

Baby uit Paramaribo

Dankzij jullie steun en al de shares van onze vorige post, is de familie Pakhoe uit Paramaribo door sociale zaken geholpen met de tickets naar Colombia. Het enige dat zij nog nodig hadden is de borgsom van $500 en handgeld van $500.

Moeder Cherilijn Ardjosemito en vader Revaniël Pakoeh zij blij hun baby kan geholpen worden in het buitenland.

[quads id=1]

Social Army Paramaribo

Onderstaand bericht werd vorige maand gepubliceerd door Social Army op social media. Cheverny Pakoeh zoekt donatie’s voor operatie in Colombia.

Op 31 Maart 2019 werd het kindje Cheverny Pakoeh geboren. De gelukkige ouders (Revie en Cherilyn), genoten van hun mooi en vrolijk meisje. “Na mijn bevalling zag ik een zwelling aan haar hand”, vertelt moeder Cherilyn aan Social Army. ”De arts zei dat het vocht was en dat ze medicijnen moest gebruiken tot het wegtrok.” Nadat ze geen verandering zagen en de zwelling groter werd, zochten Cheverny’s ouders hulp bij de Chirurgie.

[quads id=1]

Zij deden daar verder onderzoek en het bleek een vaatafwijking te zijn. “Hij vertelde ons dat het een tumor is, en dat ze voor een operatie naar Colombia moet afreizen, omdat ze het materiaal hier niet hebben daarvoor.” De reis naar Colombia wordt niet door de verzekering vergoed. Het enige dat vergoed zal worden, is de ligging van de patient (in dit geval baby Cheverny) en voeding van zowel de patient als de begeleider (Moeder).

“De ticket van de begeleider kost US$1500,- en van de baby US$300,-” verteld de moeder verder tijdens het gesprek aan de voorzitter van Social Army.  (deze kosten zijn achteraf gelukkig wel betaald door sociale Zaken Suriname) “de verzekeringsmaatschappij vraagt een borgsom van US$500,-. Pas als alles geregeld is en wij de borgsom betaald hebben, krijgen wij een datum te horen.”

U kunt ook contact opnemen met Social Army via de Facebook page of op het nummer : +5978568344

Sharen is lief ❤️

[quads id=1]

Bron en foto’s: Social Army
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland