Dodelijk ongeval – man in hulpeloze toestand achtergelaten – politie Suriname (video)

politie Suriname
Een vreselijk ongeval in Suriname. Een 45 jarige is dodelijk aangereden. De veroorzaker is spoorloos.

[quads id=1]

Aan de chauffeur het volgende: Meldt jezelf bij de politie. De man die jij hebt aangereden is vader van 4 schoolgaande kinderen. Kinderen die hun vader voorgoed moeten missen. Meer informatie omtrent het ongeval en de identiteit van het slachtoffer in het officiële politie bericht. Kijk ook naar een video, waarin een ooggetuige vertelt over het ongeval. Geef het door aan anderen wellicht kan het de dader bereiken.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende erover: Bromfietsbestuurder overlijdt na aanrijding; veroorzaker doorgereden. De 45-jarige bromfietsbestuurder Rakesh Gallo uit Suriname is op dinsdag 15 oktober na te zijn aangereden door een personenauto aan de Gemaalweg in het ziekenhuis overleden.

Doorgereden

politie Suriname

De politie van het bureau Waldeck kreeg in de vroege ochtend van 15 oktober de melding van een aanrijding aan de Gemaalweg tussen een auto en een bromfiets, waarbij de auto bestuurder na de aanrijding is doorgereden. De wetsdienaren deden de plek aan en troffen de bromfietsbestuurder en zijn duorijder met zware verwondingen op het wegdek aan.

[quads id=1]

Duorijder

Per ontboden ambulance zijn de gewonden naar de Spoed Eisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum Nickerie Suriname afgevoerd. Rakesh kwam kort na aankomst in de ziekeninrichting te overlijden. De 23-jarige duorijder Hemant B. heeft een snijwond aan zijn heup en onderbeen fractuur opgelopen.

[quads id=1]

In beslag genomen

Het ontzielde lichaam van Rakesh is na afstemming met het Openbaar Ministerie Suriname voor obductie in beslag genomen. De veroorzaker is nog niet achterhaald.

Video:

Meneer Mones van Action Nieuws Suriname had een gesprek met een ooggetuige: 45 jaar en 4 school gaande kinderen. Rakesh was werkzaam bij Rijstbedrijf Manglie. Hij laat 4 schoolgaande kinderen en vrouw achter.

[quads id=1]

Foto en video van Actionnieuws Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland