Restaurant te Blauwgrond Paramaribo per direct gesloten (foto’s)

0

Wie lust bamie? Wie lust Tello of een heerlijke saoto?

Een restaurant / eethuis in het ressort Blauwgrond Paramaribo heeft  onmiddellijk de deuren moeten sluiten. De foto’s zeggen genoeg. Heb jij hier wel eens gegeten? Het eten schijnt wel lekker te zijn.

Bij controle verricht door bestuursambtenaren van de afdeling MGD van het districtscommissariaat is gebleken dat meerdere vergunningsvoorwaarden niet worden nageleefd.

De onderneemster kon geen vergunning, keuringscertificaten,
noch bewijs van ongediertebestrijding overleggen. Verder laat de hygiëne in de keuken (keukengerei, de vloer, wanden) en de opslagruimtes te wensen over.

De onderneemster is aangezegd de geconstateerde onregelmatigheden te herstellen en moest zich aanmelden op het districtscommissariaat voor het voldoen van de opgelegde boete.

Bron:

Bic Paramaribo Noordoost
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.