Restaurant te Blauwgrond Paramaribo per direct gesloten (foto’s)

restaurant Paramaribo

Wie lust bamie? Wie lust Tello of een heerlijke saoto?

Een restaurant / eethuis in het ressort Blauwgrond Paramaribo heeft  onmiddellijk de deuren moeten sluiten. De foto’s zeggen genoeg. Heb jij hier wel eens gegeten? Het eten schijnt wel lekker te zijn.

[quads id=1]

Bij controle verricht door bestuursambtenaren van de afdeling MGD van het districtscommissariaat is gebleken dat meerdere vergunningsvoorwaarden niet worden nageleefd.

[quads id=1]

De onderneemster kon geen vergunning, keuringscertificaten,
noch bewijs van ongediertebestrijding overleggen. Verder laat de hygiëne in de keuken (keukengerei, de vloer, wanden) en de opslagruimtes te wensen over.

[quads id=1]

De onderneemster is aangezegd de geconstateerde onregelmatigheden te herstellen en moest zich aanmelden op het districtscommissariaat voor het voldoen van de opgelegde boete.

[quads id=1]

Bron:

Bic Paramaribo Noordoost
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland