Uitnodiging troostdienst 57-jarige Letitia Faverus te Nieuw-Nickerie

overleden Paramaribo
De mooie momenten met zuster Titia zullen we altijd blijven koesteren
Hierbij een uitnodiging voor de troostdienst van de onlangs overleden mevrouw Letitia Romana Faverus. Deze zal gehouden worden op zaterdag 2 november 2019 om 19.00 uur in de vredeskerk te Nieuw-Nickerie. U bent welkom. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

———

De leden van de bidstondgroep maken bekend dat hun zeer gewaardeerde behulpzame en trouwe lid Letitia Faverus uit Paramaribo is overleden.

Zij is 57 jaar geworden. In het bericht meer informatie omtrent de singi neti, bemoedigingsdienst en uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

In Christus zijn alle dingen geschapen die in de hemelen en die op de aarde zijn de zichtbare en de onzichtbare, hetzij tronen, hetzij heerschappijen, hetzij overheden, hetzij machten, alle dingen zijn door Hem en tot Hem geschapen.

Met deze tekst maken de leden van de bidstondgroep bekend dat hun zeer gewaarde behulpzame en trouwe lid.

Zuster

Letitia Romana Faverus

In de leeftijd van 57 jaar

De mooie momenten met zuster Titia zullen we altijd blijven koesteren.

[quads id=1]

Op donderdag 17 oktober zal er van 8 tot 10 een singi neti gehouden worden ten huize van de overledene. Op vrijdag zal er in het jeugdcentrum te Paramaribo een bemoedigingsdienst worden gehouden van 19.30u – 21.30 uur.

Ze wordt ten grave gedragen op zaterdag 19 oktober 2019 te Mariusrust te Paramaribo. Gelegenheid tot het nemen van afscheid van 14.00 u-15.00 u waarna de uitvaartdienst plaatsvindt van 15.00 u-16.00u

De troostdienst wordt gehouden op zaterdag 2 november 2019 te Nieuw Nickerie

Namens de bidstondzusters Olga, Mariska, Dewkie, Hariette, Milly, Bea, Charleen, Erna, Jeanita, Beverly.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland