Man uit Suriname beroofd en mishandeld na afspraakje met jonge dame

vrouw Suriname
Een man van bijna 60 jaar kwam een 23-jarige dame tegen bij de supermarkt. Ze maakten een afspraak om elkaar thuis te ontmoeten

[quads id=1]

Even later arriveerden Varesh en Akshaykoemar die de man mishandelden, bewusteloos sloegen, zijn huis overhoop haalden en beroofden. Meer informatie in het officiële politiebericht. Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn. Voorzichtig met afspraakjes thuis.

[quads id=1]

Man uit Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Politie Calcutta houdt drie verdachten aan terzake beroving. De politie van het ressort Calcutta kreeg in de ochtend van vrijdag 4 october de melding van een beroving te Tijgerkreek en wel op de grens met Calcutta in het district Saramacca. De politie deed de plek aan voor onderzoek.
De politie trof het 58-jarige slachtoffer R.F. aan en verklaarde aan de politie dat hij door twee manspersonen beroofd is geworden.

[quads id=1]

SRD 20

Hij verklaarde verder dat hij eerder op de avond de 23-jarige vrouwspersoon M.R. bij de winkel tegen kwam die hem een srd. 20 vroeg, maar had voorgesteld dat zij het geld thuis bij hem moest ophalen.
M.R. deed het adres aan en na ongeveer 30 minuten later verschenen twee mannen van Hindoestaanse afkomst ter plaatse op een bromfiets. Zij spraken haar aan in het Hindoestaans. Zij zei plotseling tegen de aangever dat zij wegging. De mannen vroegen aan het slachtoffer srd 20,- maar hij weigerde. Zij werden boos en mishandelden hem met een eind hout op zijn behaarde hoofd, waardoor hij zijn bewustzijn verloor.

Geld weggenomen

Toen hij bij kennis kwam zag hij dat zijn huis overhoop was gehaald en dat zijn mobiele telefoon, autosleutels en een geldbedrag in SRD zijn weggenomen. De verdachten zijn in beeld gebracht en aangehouden. Het betreft de 25-jarige Varesh R., Akshaykoemar, V. (23) die na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn ingesloten. Ook de 23-jarige M.R. is ingesloten voor medeplichtigheid aan het strafbare feit.

[quads id=1]

Aangeboden

Voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de 23-jarige vrouw zich zogenaamd aanbood voor geld, een voorschot vroeg en stelde zij voor om de verdere afhandeling later te voltooien bij haar woning. Bij de nadere afhandeling werd het slachtoffer beroofd door familieleden.

Bron:

Politie Calcutta houdt drie verdachten aan terzake beroving

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland