Foto’s van een patatzaak te Paramaribo die per direct is gesloten

Restaurant Paramaribo patat
Voedsel gewoon op de grond. Met vet besmeurde keuken en afzuigkap, geen bewijs van ongediertebestrijding en nog meer. Nee, dat kan niet. Mensen kunnen toch ziek worden?

[quads id=1]

Daarom is deze patatzaak in de stad PER DIRECT gesloten. Bekijk de foto’s. Wie lust nu nog een patatje kip? Patat is niet iets wat je makkelijk thuis maakt. Misschien moeten we het toch maar proberen? Of kunnen jullie ook niet wachten tot de zaak weer open is?

[quads id=1]

Een patatzaak Paramaribo is per direct gesloten.

Een etenszaak in het ressort Centrum Paramaribo is op dinsdag 15 oktober vanwege slechte hygiëne tot nader orde gesloten. Bij controle uitgevoerd door bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst is er onder andere gebleken dat de keuken, afzuigfan en het plafond met vet besmeurd zijn, de werkers niet over medische keuring beschikken, de kledingsvoorschriften niet nageleefd worden en de vetput overvol is.

[quads id=1]

Daarnaast hebben de ambtenaren ook voedsel (dat nog bereid moest worden) op de vloer aangetroffen. De ondernemer kon ook geen bewijs van ongediertebestrijding overleggen.

Op grond van bovengenoemde misstanden is de zaak in opdracht van de districtscommissaris tot nader orde gesloten. De ondernemer moet zich aanmelden op het districtscommissariaat voor het voldoen van de opgelegde boete.

[quads id=1]

Bron:

Bic Paramaribo Noordoost

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland