Rinaldo alias ‘Powisie’ uit Paramaribo slaat vrouw in elkaar nadat ze geld voor babyspullen vroeg – politie Suriname

vrouw Paramaribo
Ai boi. De bekende Rinaldo alias ‘Powisie’ kon zijn handen niet thuis houden. Hij is opgesloten door politie Paramaribo vanwege mishandeling, poging zware mishandeling en bedreiging van een dame.

[quads id=1]

Rinaldo alias ‘Powisie’ door het Regio Bijstand Team Paramaribo aangehouden. De 36-jarige Rinaldo M. is op donderdagavond 10 oktober door RBTP tijdens surveillance aangehouden, waarna hij werd overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven Paramaribo.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Een aangeefster deed op woensdag 02 oktober aangifte op het bureau Nieuwe Haven contra Rinaldo ter zake mishandeling, poging zware mishandeling en bedreiging. Volgens verklaring van de aangeefster had zij een zwelling aan haar voorhoofd opgelopen, nadat Rinaldo haar had geslagen.
Zij verklaarde dat zij door Rinaldo op een afgesproken plek in de binnenstad werd opgehaald en vroeg zij naar geld om babyspullen te kopen.

[quads id=1]

Woordenwisseling

Reden genoeg voor Rinaldo om haar slagen toe te brengen. Tijdens de voorgeleiding legde de verdachte een andere verklaring af dan hetgeen de vrouw had verklaard. Rinaldo verklaarde aan de politie dat hij met het slachtoffer samen woonde. Daar hij enige tijd in verzekering gesteld was, ging zij met de huishoudelijke spullen vandoor. Hij vroeg om rekenschap en daar de woordenwisseling uit de hand liep, gaf hij haar een klap.
[quads id=1]

Hij is opgesloten

Rinaldo werd na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron:

Rinaldo alias ‘Powisie’ door het Regio Bijstand Team Paramaribo aangehouden