Onze broer en vader Ulrich Burnet uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
60 jaar. Hij werkte bij Telesur en zou nu genieten van zijn pensioen. Maar het lot heeft anders besloten. Ulrich Burnet uit Paramaribo is er niet meer.

Dat hebben zijn familieleden bekend gemaakt. In het bericht meer informatie. De Sini neti zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Overleden

Ulrich Burnet

Uit Paramaribo

De familie Burnet maakt hierbij bekend dat van hen is heengegaan hun broer, vader, opa en overgroot opa, de heer Ulrich Burnet. Hij was gepensioneerde van Telesur Suriname en wonende aan de Kleine Koningstraat te Paramaribo. Hij was 60 jaar

[quads id=1]

Singi neti
De singi netie is op woensdag 16 oktober 2019 van 8 uur tot 12 uur in de nacht aan de Koningstraat no 3 waar hij woonde.

Uitvaart
Onze broer en vader wordt naar zijn laatste rustplaats gebracht op donderdag 17 oktober 2019. In de aula van AZ grote zaal. Afscheid kan genomen worden van half 3 tot half 4. De dienst begint om half 4 tot half 5. Daarna wordt hij ten grave gedragen.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland