Onze behulpzame collega, 30-jarige Santoesha Ramdat uit Paramaribo is overleden (video)

overleden Paramaribo
Het grote verlies van een lieve jonge vrouw. In de bloei van haar leven

Directie, personeel en studenten van het NATIN maken hierbij het droevige bericht bekend dat Santoesha Ramdat is overleden. Ze was pas 30 jaar.  Ze was werkzaam op de studentenadministratie van het NATIN te Paramaribo. Meer informatie in het bericht kijk ook naar een video van haar.

[quads id=1]

Overleden

Onze collega

Santoesha Ramdat

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden te Paramaribo

[quads id=1]

Bekijk hier een video van haar:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland