Onze altijd vrolijke Claudette Vorswijk uit Paramaribo is er niet meer

overleden Paramaribo
De verdrietige families Vorswijk, Eersteling, Vaarnold, Smit en van Ewijk maken hierbij het overlijden van Claudette Vorswijk bekend.

[quads id=1]

Zij was leerkracht van de EBGS. In het bericht meer informatie. De singi neti zal MORGEN plaatsvinden te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden.

Overleden

Claudette Vorswijk

In de leeftijd van 62 jaar

[quads id=1]

Met grote verslagenheid maken de families Vorswijk, Eersteling,
Vaarnold, Smit en van Ewijk bekend dat de altijd vrolijke en opgewekte Claudette Vorswijk is heen gegaan. Ze was 62 jaar oud.

Claudette was gepensioneerd leerkracht van het Evangelische broeders gemeente.

Singi Neti
De gebruikelijke singi neti wordt gehouden op dinsdag 15 oktober 2019 te Ubeco op Pontbuiten van 1800 uur -2400 uur

Begrafenis
De begrafenis vindt plaats op woensdag 16 oktober 2019. Er zal een rouwdienst plaatsvinden van 16.00 uur tot 17.00 uur. Om 17.00 uur zullen wij het ontzielde lichaam aan de schoot der aarde toe vertrouwen te Mariusrust aan de Dr Sophie Redmondstraat te Paramaribo

Geeft u het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland