Meer over de vader uit Paramaribo die zijn eigen baby doodsloeg (video)

baby Pramaribo
De vader uit Paramaribo heeft het kindje zwaar lichamelijke letsels toegebracht. Hij sloeg haar overal waar hij vlees zag: op haar wangen, billen, dijen, armen….en toen was ze dood

[quads id=1]

Hij mishandelde het meisje zo hard dat zijn vingertoppen hem pijn deden. Maar…hij wilde haar niet vermoorden. Het was geen opzet. Hij gaat vast jaren de gevangenis, maar moeder wordt mogelijk vrijgesproken. Lees meer in het bericht en kijk naar de eerder video over de zaak.

[quads id=1]

Starnieuws Suriname schreef het volgende hierover: Vader: ‘Ik wilde mijn kind niet vermoorden’. Shafiek B. en Warsha B. uit Paramaribo wordt verweten dat ze hun vijf maanden oude baby Riley, zwaar mishandeld hebben waardoor het kindje is overleden. In zijn laatste woord zei de vader, Shafiek B., op de rechtszitting dat hij de baby niet zou vermoorden en dat hij niet met opzet het leven van het kind heeft ontnomen. Tegen de vader is er acht jaar celstraf geëist en tegen Warsha B., de moeder is er vrijspraak gerekwireerd.

[quads id=1]

baby Pramaribo
De baby en ouders

Advocaat Nalinie Ramnarain die Shafiek B. juridisch bijstaat, voerde aan dat de moeder van deze verdachte gehoord is, maar geen proces-verbaal te vinden is in het dossier. Officier van justitie Astrid Niamat merkte op dat de verdachte eerst ontkende, maar later bekende dat hij het kindje zwaar lichamelijke letsels had toegebracht. Hij sloeg de baby overal waar hij vlees zag: op haar wangen, billen, dijen, armen. Hij mishandelde de baby zo hard dat zijn vingertoppen hem pijn deden. Ook keek hij recht in de ogen van het kind en voelde geen medelijden met haar, terwijl het kindje huilde. Op 28 oktober zal de kantonrechter uitspraak doen in deze zaak.

[quads id=1]

Het kind was met ernstige letsels in februari 2018 binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. Na verklaringen van getuigen werden de ouders van Riley aangehouden. Beiden legden tegenstrijdige verklaringen af over de letsels op het lichaam van het kind. Het kind had uitwendig een bijtwond in haar gezicht en een blauwe plek op het voorhoofd. Verder vertoonde de baby die niet bij haar bewustzijn was, constant stuiptrekkingen. Volgens de arts had Riley ook inwendige letsels opgelopen. Het slachtoffer raakte in coma en overleed in het ziekenhuis.

Video

Bekijk hier een video erover. Kijk vanaf 1 minuut 51

[quads id=1]

Les meer in de eerdere berichten:

Video: Moeder vertelt over de dood van 5 maanden baby Riley B. ~ Paramaribo

Baby van 5 maanden ernstig gewond opgenomen in ziekenhuis Paramaribo.

Update: 5 maanden baby Riley Bhaggan overleden in het ziekenhuis

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/55065

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland