Ik ben 26 jaar geleden geboren in het ziekenhuis te Paramaribo – ik zoek mijn moeder

moeder Suriname Paramaribo
We hebben een emotionele brief binnen gekregen van een jongeman. Hij is opzoek naar zijn moeder.  En hij heeft onze hulp daarbij nodig

[quads id=1]

Als kind verhuisde hij van Paramaribo naar Nederland en moest het contact met zijn moeder verbreken. Hij mist haar enorm. Haar roepnaam is Suzy. Meer details in het bericht. Als zijn moeder dit bericht leest, weet zij zeker dat het om haar gaat.  Deel deze oproep daarom met een ieder zodat het de juiste mensen kan bereiken en wie weet kunnen moeder en zoon snel herenigt worden. Ben jij zijn moeder, weet je wie zijn moeder is of weet jij waar, hoe en op welke manier hij zou moeten zoeken? Laat het ons dan weten!

[quads id=1]

Paramaribo naar Nederland

Hoi allemaal, ik ben een jongen van 26 jaar. Ik ben op mijn 10e van Paramaribo naar Nederland verhuisd om bij mijn opa en oma te komen wonen. Daar ging het niet goed.

Ondertussen mocht ik geen contact met mijn moeder hebben. Als ik om haar nummer vroeg werd ik elke keer afgewimpeld. Dan had ze een ander nummer. En dan was ze weer niet bereikbaar op het nummer dat ze had achtergelaten. Dat moest ik elke keer aanhoren.

[quads id=1]

Moeder in Paramaribo

De relatie tussen mij en mijn grootouder en vader ging helemaal niet goed. Ik heb de banden tussen opa, oma en vader helemaal verbroken.  Ik heb geprobeerd om mijn moeder in Paramaribo zelf te zoeken. Maar het is me niet gelukt.

Graag wil ik via FamilieNieuws een oproep doen aan mensen die mij kunnen helpen. Jullie mogen dit weten: Ik mis mijn moeder al 13 jaar elke dag. Ik heb geen idee hoe het met haar is. En hoe het gaat met mijn zusjes. Ik wil graag weten wat er met ze is gebeurd in al die jaren. Alle hulp is welkom.

[quads id=1]

AZP Paramaribo

Ik heb al ongeveer 13 jaar niet met mijn moeder gesproken. Mijn moeder haar roepnaam is Suzy. Ik ben 26 jaar geleden geboren in het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Mijn voornaam begint met een R. Ik weet dat ik ook zusjes heb. Hopelijk leest mijn moeder mijn verhaal. Eind van het jaar wordt ik 27. Ik wil echt graag mijn moeder vinden. Hopelijk lukt het me. Alvast bedankt iedereen.

Gerelateerde verhalen:

Ik ben opzoek naar mijn zoon. Kunnen jullie mij helpen?

Anoniem: Ik ben opzoek naar mijn vader

Video oproep!! Ik ben opzoek naar mijn 37-jarige moeder, Monaliza uit Paramaribo

[quads id=1]

Anoniem: Ik mag geen contact met mijn biologische moeder uit Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig