Hoofdzuster Savitrie Moella van ’s lands Hospitaal Paramaribo gaat met pensioen (foto’s)

ziekenhuis Paramaribo
Mooie berichten uit Suriname. Een fantastische mijlpaal voor zuster Savitrie Moella van ’s Lands Hospitaal Paramaribo. De leidinggevende heeft er 40 dienstjaren op zitten en gaat met pensioen.

[quads id=1]

Zij is door haar collega’s, medewerkers en familieleden in het zonnetje gezet. Meer informatie in het bericht en kijk naar de vele leuke foto’s. Wie herken jij allemaal? Wij van FamilieNieuws feliciteren haar en hopen dat ze flink gaat genieten van haar pensioen. Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

’s lands Paramaribo

’s lands Hospitaal schreef het volgende: Gepensioneerd gerechtigd verpleegkundig hoofd zuster Savitrie Moella in de bloemen gezet.

Afdelingsmedewerkers van Chirurgie hebben hun afdelingshoofd, zuster Savitrie Moella die donderdag 16 oktober 2019 met pensioen gaat, in de bloemen gezet. De hoofd verpleegkundige leidinggevende heeft er 40 dienstjaren op zitten. Te midden van collega’s, medewerkers en familie is zuster Moella met presentjes bedankt voor haar jarenlange trouwe dienst aan de organisatie.

[quads id=1]

Mooie momenten

Het meest ontroerde haar een fotolijst met daarin foto’s uit verschillende hoogtij momenten in haar leven. Zo ook een foto van haar toen ze pas in dienst trad. Verder foto’s met haar kleinkinderen, van haar vakantie en met haar werkteam. Foto’s die haar terugbrengen in een bepaalde tijd en ze met genoegen aan weer herinnerd wordt.

In haar hobbelstoel

De welbekende boodschap van verpleegkundig directeur zuster Suze Holband zet de gepensioneerde ertoe aan om niet in een hobbelstoel de rest van haar leven te gaan verslijten, maar leuke ontspannende dingen te doen, waaronder het cruisen. Bestuur, directie, staf en personeel bedanken zuster Moella voor haar inzet en wens en haar heel veel leuke jaren verder toe.

[quads id=1]

Felicitaties

Ook wij van FamilieNieuws wensen de hoofdzuster heel veel plezier, gezondheid en geluk tijdens haar pensioen. helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht

Bron:
s Lands Hospitaal
https://www.facebook.com/sLandsHospitaal/?ref=page_internal

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland