Vrouw doet aangifte tegen Benito – politie Suriname

politie Paramaribo
Benito uit Paramaribo is opgesloten door de politie wegens diefstal. Een vrouw heeft aangifte tegen hem gedaan

[quads id=1]

Benito zegt dat hij een relatie heeft met de vrouw. Meer informatie in het officiële politiebericht. Relatie of geen relatie. Stelen mag niet.

[quads id=1]

Benito uit Paramaribo

Regio Bijstand Team Paramaribo houdt voortvluchtige verdachte aan. De 27-jarige Benito, H. is op donderdag 11 oktober na uitgewerkte informatie aan de Mathoerastraat te Paramaribo door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden, waarna hij werd overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt.

[quads id=1]

Uitvlucht Paramaribo

In de maand juli van dit lopend jaar deed een aangeefster aangifte op het politiebureau Uitvlugt contra Benito. Zij verklaarde aan de politie dat zij zich over straat bevond, waarbij Benito haar tegemoet liep en haar telefoon uit haar hand rukte.

[quads id=1]

Een relatie

Naar aanleiding hiervan is Benito meermalen opgespoord en het gelukte de leden van RBTP om hem donderdag aan te houden. Benito verklaarde aan de politie dat hij een relatie heeft met de aangeefster, terwijl de aangeefster anders verklaard.

[quads id=1]

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Benito hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het toestel dat hij heeft weggenomen is niet terug gevonden.

Bron:

Regio Bijstand Team Paramaribo houdt voortvluchtige verdachte aan

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland