Mijn moeder gaat vreemd voor mijn vader. Ik haat haar – anoniem Suriname

moeder vader Suriname
Moeders, lezen jullie dit verhaal goed. Denk goed na wat je allemaal doet in huis en buitenshuis. Sommige van jullie verpesten het leven van jullie kinderen!!

[quads id=1]

Lucy uit Suriname is pas 17 jaar. Ze gaat niet naar school omdat ze haar moeder helpt met verkopen en ze zorgt voor haar zusje van 8. Haar moeder loopt uit voor haar vader en ze mishandelt haar zusje. Lucy vraagt zich af wat ze moet doen. Ze is ook bang dat haar moeder straks met een ziekte thuis komt. Moet ze haar vader zeggen? Maar wat moet ze doen als ze het huis uit wordt gezet? Wie zorgt dan voor haar zusje? Is toch vreselijk dat een kind zich druk moet maken om haar moeder? Lucy haat haar moeder, ze vindt dat ze haar leven heeft verpest. Maar het kan toch nog goed komen met Lucy? Wat moet ze doen?

[quads id=1]

Lucy uit Suriname

Hallo Facebook. Ik ben pas 17 jaar en ik hoop dat ik ook mijn verdriet aan jullie kan vertellen. Misschien kunnen jullie ook mijn verhaal controleren voordat jullie het posten. Mijn Hollands is niet zo goed. Ik ben 17 jaar en ben al 4 jaar niet naar school gegaan. Me naam is Lucy.

Toen we in de stad woonden ging ik wel maar nu niet. Ik werk samen met mijn moeder. We verkopen spullen. Onze vader werkt in het bos. In feite zorgt hij voor geld want dat wat mijn moeder verdient is niet veel om ons eten te geven. Tegenwoordig heeft mijn moeder wel genoeg geld. Omdat ze uitloopt met een man die geld heeft denk ik.

[quads id=1]

Ze loopt uit

Ze loopt uit voor mijn vader en laat mij de hele dag alleen werken en zorgen voor mijn zusje. Zij gaat wel naar de lagere school. Ik moet alles doen kleren wassen, schoonmaken en koken in de middaguren. Alles doe ik in dat huis terwijl ze elke avond gaat slapen met die man. Soms komt die man ook hier in ons huis. Ik zie hem ’s avond met mijn moeder. Ik maak dan ruzie met ze. We vechten. Ze scheldt me voor die man. Ik haat haar.

Gemeen

Mijn moeder weet dat ik het wil zeggen aan mijn vader. Ze zegt dat ik mijn bek moet houden en dat ik jaloers ben. Hoe vinden jullie dat? Als jullie die man zien. Hij is niets waard. Ik vind het gemeen tegenover onze vader. Hij werkt hard. Hij is bijna nooit thuis omdat hij altijd werkt dan doet mijn moeder dit? Er zijn ook andere mannen.

[quads id=1]

Vaker mishandelt ze mijn zusje. Mij kan ze niet meer slaan, maar als ze met mijn zusje bezig is zie ik hoe ze der mishandelt. Ze beeft dan. Ze is bang voor der. Ze is pas 8 jaar. Dan stuurt ze der naar de winkel als ik niet thuis ben. Ze moet dan zover lopen alleen op straat en soms is het al donker. Ik denk dat mijn moeder geen goede moeder is. Ze heeft geen gevoelens voor ons. Wij ook niet voor haar. Mijn zusje noemt mij mami. Mijn moeder was 15 toen ik werd geboren. Dat is denk ik het probleem. Ze was te jong.

Geen stiefmoeder

Ik kan weggaan bij me tante in de stad. Maar ik wil mijn zusje niet laten. Soms wil ik mijn vader zeggen wat mijn moeder doet want ik vind het zielig voor hem. Maar wat moeten we doen als hij der laat? Straks neemt hij een andere vrouw dan is het nog erger. Hij gaat ons in huis nemen maar ik wil geen stiefmoeder. Mijn moeder is al zo erg laat staan een stiefmoeder.

[quads id=1]

Wat kan ik tegen mijn moeder zeggen? Ik weet niet waarom ze zo is boi. Zo boos op ons. De hele dag scheldt ze mijn vader ook uit. ’s Avonds is ze vaak niet in het huis. Ze is een slechte vrouw. Al is het mijn moeder. Ik zeg het jullie.

Nooit moeder worden

Kunnen jullie mensen van dit kanaal moeders waarschuwen dat ze kunnen nadenken wat ze doen. Alvast moeten ze ready zijn om moeder te worden. Ik ga nooit moeder worden. dat weet ik al. Mijn zusje is mijn kind. Ik ben 17 jaar mijn zusje is 8 jaar.

[quads id=1]

moeder vader Suriname
Voorbeeldfoto van alausag.org

Wat mijn moeder doet is niet goed. Vrouwen als mijn moeder moeten nooit kinderen krijgen. Weten jullie. Ik haat die vrouw want ze verpest het leven van ons allemaal. Ik voel medelijden voor mijn vader. Hij is zo lief. Hij kon een betere vrouw krijgen.

Ziekte

Ik ben ook bang dat ze misschien niets gebruikt met die vieze mannen en straks mijn vader ongeluk geeft. Elke dag wil ik mijn vader zeggen maar mijn moeder loert me. En wie zegt dat hij me gaat geloven? Ik moet gewoon verhuizen maar ik wil mijn zusje niet hier laten alleen.

[quads id=1]

Als ik 18 ben

Ik wacht tot ik 18 ben dan kan ik misschien met haar naar de stad. Ik kan proberen daar te werken. Want nu is het leven helemaal niet leuk voor ons hier. Waardeloos. Ik heb geen vriend. Alleen 2 vriendinnen maar ze weten niets van dit. Ik baal van het leven zo, het is niet leuk. Dit was mijn verhaal dank jullie wel allemaal hoor. Ik ben blij dat jullie het voor me op het net gaan zetten. Ik ga alles lezen. Lucy

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Voor mij is mijn moeder dood!

Anoniem Suriname – Mijn moeder slaapt met mannen voor geld

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig