Eutenice Proeger winnaar Youth Voice 2019 Suriname (foto’s en video’s)

Voice Suriname
De felicitaties aan Eutenice Proeger. Zij is de nieuwe kampioen van Youth Voice 2019 Suriname. Keer op keer heeft ze laten zien dat ze de beste was. Het publiek voor en achter de buis was stapelgek op haar.

[quads id=1]

De net 18 jaar geworden Eutenice heeft een fantastische stem. Haar droom is om dierenarts te worden maar wij vinden dat ze daarnaast moet blijven zingen. Want ze is een ster. En dat zijn alle finalisten. Ze hebben het publiek verrast met hun fantastische optredens. Gefeliciteerd. En congrats to Tekisha Abel <3 In het bericht vele video’s. Eutenice bedankt een ieder! Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Voice Suriname

Voice Suriname

De 18-jarige Youth Voice kandidaat Eutenice Proeger uit Suriname zat in team Tekisha. Tevens de felicitaties aan haar.

Video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

[quads id=1]

De voorbereidingen van de finale: Video van ‘De Straat’ met Gail Eijk:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Proeger, Hart, Chobin, Nahar, Ghisaidoobe en Siwo naar de finale Youth Voice 2019 in NIS Paramaribo (video’s)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland