Enorme schade na rukwinden in Paramaribo (veel foto’s en video’s)

Paramaribo Suriname
Paramaribo Noord is opgeschrikt door rukwinden! Wat een schok vandaag in de stad. Vliegende zinkplaten en takken. Enorm veel schade. Het water staat hoog!

[quads id=1]

Minister Vijay Chotkan, minister Stephen Tsang en Anwar Moenne waren ter plekke en boden direct hulp aan. In het bericht meer informatie. We hebben meerdere foto’s en filmpjes voor jullie verzameld. Bekijk ze. Dit is wel eng hoor. De natuur kan echt gevaarlijk zijn. Hebben jullie ook last gehad?

[quads id=1]

Rukwinden Paramaribo

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Compleet dak van woning weggewaaid door rukwinden. Op verschillende plekken in Paramaribo-noord hebben rukwinden huisgehouden. Minister Vijay Chotkan, die samen met zijn collega Stephen Tsang (Handel, Industrie & Toerisme) en ressortraadslid van Rainville, Anwar Moenne, ter plekke is, biedt gelijk hulp aan een van de getroffenen. Het complete dak van de woning op de hoek van de Medon- en Achillesstraat is weggewaaid. Het dak is terechtgekomen tegen een ander huis.

Andere collega’s

Minister Chotkan zegt aan Starnieuws dat de schade aan de woning enorm is. Er is ook waterschade geleden. Hij heeft gelijk ook contact gemaakt met zijn collega Sergio Akiemboto van Natuurlijke Hulpbronnen, omdat ook een elektriciteitsmast behoorlijk is beschadigd. Door de schade is er ook geen stroom in de omgeving. Voor aanpak van een waterleidingbuis die ook beschadigd is, heeft zijn collega Tsang al contact gemaakt met de Surinaamse Waterleiding Maatschappij.

[quads id=1]

Gedetineerden van Suriname

De schade op diverse plekken wordt in kaart gebracht. De politie en het NCCR Suriname zijn ook reeds in beeld. Chotkan deelt mee dat verschillende diensten ingeschakeld zijn, zodat er gelijk hulp kan worden geboden. Gedetineerden zullen worden ingezet om het puin te helpen ruimen. De bewindsman is blij dat mensen geen ongelukken hebben gehad.

Video’s

[quads id=1]

[quads id=1]

Foto’s en video’s van Suriname Vandaag, Dean Young, Wendy Faverey,
Tarrel Samuels
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland