Dode man aangetroffen in een plas bloed aan de Domineestraat te Paramaribo – politie Suriname (video)

overleden Paramaribo
Een voorbijganger kreeg vanmorgen vermoedelijk de schrik van zijn leven toen hij een dode man zag liggen in een plas bloed

[quads id=1]

De dode man was een bekende dakloze man, die niemand kwaad deed. Hij lijkt te zijn vermoord. Meer in het bericht en kijk ook naar de video erover.

[quads id=1]

Domineestraat Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Man dood aangetroffen voor winkelpand. De politie van het bureau Centrum kreeg in de vroege ochtend van maandag 14 oktober omstreeks 04.00 uur van het Command Center de melding dat een manspersoon aan de Domineestraat ter hoogte van het Neumanpad moet zijn mishandeld.

[quads id=1]

Politie Suriname

De wetsdienaren gingen ter plaatse en volgens verklaring van een getuige liep die over de Domineestraat en ter hoogte het Neumanpad Paramaribo, voor een kledingzaak zag hij de vermoedelijke zwerver roerloos liggen.
Het slachtoffer is in een slaaphouding aangetroffen voor de kleding zaak met tot zijn borst hoogte een deken. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Na een ingestelde onderzoek bestaat het vermoeden dat hij in zijn slaap door onbekenden moet zijn aangevallen. Op zijn gezicht en voorhoofd zijn er letsels aangetroffen. De man moet vermoedelijk met een hard voorwerp zijn mishandeld en door de opgelopen verwondigen het leven hebben gelaten.

[quads id=1]

Creoolse man

Er zijn geen documenten op het ontzielde lichaam aangetroffen waaruit de persoonsgegevens van de man achterhaald konden worden. Het gaat hierbij om een creoolse manspersoon met een geschatte leeftijd van 50 jaar. Hij ging gekleed in een zwarte t-shirt.

[quads id=1]

Nabestaanden worden opgeroepen

Nabestaanden of zij die denken deze manspersoon te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Centrum op de telefoonnummers 477777 of 471111.

Bekijk hier een video erover van Anthony Janki

[quads id=1]

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/10/14/dakloze-man-vermoedelijk-om-het-leven-gebracht/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland