Broertje kapt broer in Suriname – familie borrel eindigt in bloederige kap partij

broer Suriname
Het begon als een gezellige familie borrel op de zondag middag en eindigde in een bloederige kap partij.

[quads id=1]

Een familiedrama waarbij de jongere broer zijn oudere broer wilde afmaken. Vreselijk. Meer hierover in het bericht. Waar is de familieliefde gebleven?

[quads id=1]

Broers in Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: WOORDENWISSELING TUSSEN BROERS EINDIGT IN KAP PARTIJ. Een woordenwisseling tussen twee broers is zondagmiddag geëindigd in een kap partij. Beide vechtersbazen werden afzonderlijk per ambulance naar het ziekenhuis te Paramaribo afgevoerd.

[quads id=1]

Politie Suriname

De twee broers zaten bij een familie te borrelen aan de Houttuinweg in het politieressort Lelydorp in Suriname. Ze raakten in een woordenwisseling waarbij de oudere broer zijn jongere broer sloeg. De jongste ging de woning binnen en greep naar een scherp voorwerp waarmee hij zijn broer enkele kap verwondingen aan zijn hoofd en armen toebracht.

[quads id=1]

Jongere broer opgesloten

Er ontstond een vechtpartij tussen de twee waarbij het scherp voorwerp door de oudere afhandig werd gemaakt. De politie die over het geval gealarmeerd werd was snel ter plaatse. Beide mannen werden naar het ziekenhuis gebracht. Na medisch te zijn behandeld werd de jongere broer in verzekering gesteld terwijl de andere na observatie huiswaarts mocht keren. De politie van Lelydorp heeft de zaak in onderzoek.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/10/13/woordenwisseling-tussen-broers-eindigt-in-kappartij/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland