48-jarige man dood neergevallen in de Centrale markt te Paramaribo

centrale markt Paramaribo

Update van de familie:

Veronica Alstrom schreef het volgende: Beste Allen,
HARTELIJK DANK voor de condoleances.
Voor degene die vragen hebben de volgende informatie:
Mijn broer is 8maanden terug ontslagen van long pavilion. De politie vroeg of hij hoge bloeddruk, suiker of hart klachten had. We hebben DUIDELIJK aangegeven nee, TBC was de enige waarvan we wisten en dat hij intussen al is genezen.
Iedereen (familieleden) om zich heen is al getest en we zijn allemaal NEGATIEF ten aanzien van TBC besmetting.
De arts heeft bevestigd dat hij door een hartstilstand is komen te overlijden.

Nee toch!! Wederom een droevig bericht van overlijden. Een man is vandaag overleden op de Markt te Paramaribo. Hij was eten gaan kopen bij een restaurant onder de markt.

[quads id=1]

In het bericht meer informatie en bekijk de gegevens omtrent zijn identiteit. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Centrale Markt Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: Man overleden bij Centrale Markt. Maandagochtend is de 48-jarige Paul Doman onder de Centrale Markt overleden. Hij zeeg neer voor een stand nadat hij in ademnood kwam.

[quads id=1]

Hij voelde zich onwel

Volgens de politie was Doman eten gaan kopen bij een restaurant onder de markt. De man voelde zich plotseling onwel en kwam in ademnood. De ambulance werd ingeschakeld voor medische hulp. Bij aankomst bleek dat Doman de geest had gegeven.

[quads id=1]

Begrafenis

Volgens een familielid had het slachtoffer tuberculose. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Doman aan de nabestaanden afgestaan voor de begrafenis.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/10/14/man-overleden-bij-centrale-markt/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland