Onze President is jarig. Desi Delano Bouterse is 74 jaar geworden. Suriname ~ Paramaribo (foto’s en video’s)

Paramaribo Bouterse

Paramaribo, 13 oktober 2019,

Hieperdepiep Hoeree!!

74 jaar geleden werd President Desiré Delano Bouterse geboren!

De (bijna) jarige president had een bijzonder gesprek met JUANITA ORMSKERK. Hij is tevens op een bijzondere manier geëerd door zijn aanhangers. Bekijk de nieuwe video’s daarover Bekijk ook de fotoreportage van de vele gezichten van onze president! Wij van FamilieNieuws wensen de president een hele fijne dag toe. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

[quads id=1]
verjaardag Bouterse Suriname

President Desi Bouterse, die ook voorzitter is van de NDP, wordt zondag 74 jaar. Zijn aanhangers hebben hem daarom geëerd met een 3,5 meter hoge houten beeld, en een groots betonnen kopstuk. De werken zijn vrijdagavond onthuld op de Soso Lobi kunstexpositie in de Congreshal. Het evenement is georganiseerd door de Purple Movement en Stichting Suriname Art (Smart).

[quads id=1]

Tevens heeft de president een interview gegeven:
INFOACT ‘JUANITA ORMSKERK IN GESPREK MET PRESIDENT BOUTERSE’

Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht of op onze Facebook pagina.

Bekijk hier een foto reportage van de vele gezichten van Bouterse:

[quads id=1]

[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.