Moeder uit Amerika laat zien wat drugs met haar zoon heeft gedaan (confronterende foto en video’s)

moeder Amerika
Een heel belangrijk en confronterend bericht voor kinderen en ouders. Op deze foto zie je een kerngezonde jongen, opgewekt en vrolijk en zelfs een beetje stampoe.

[quads id=1]

Dat was zeven maanden geleden. Vandaag heeft de moeder van deze jongen een nieuwe foto gedeeld. Dit om andere ouders en jongeren te waarschuwen voor de gevolgen van drugs. Bekijk de nieuwe foto en tevens bizarre video’s. Je schrikt je kapot. Dat kan drugs doen met iemand in een paar maanden tijd. Hou je ver van drugs lieve mensen. En praat met jullie kids. Je kind zo zien aftakelen? Dat wens je voor geen enkele ouder.

[quads id=1]

Drugs Amerika

HLN.be schreef het volgende hierover. “Het gezicht van heroïne en meth”, schrijft Jennifer Salfen-Tracy in een Facebookpost. Bij haar bericht plaatst de Amerikaanse vrouw twee foto’s van haar zoon: op de ene foto ziet hij er opgewekt en kerngezond uit, op de tweede foto, die zeven maanden later werd gemaakt, staat diezelfde zoon uitgemergeld afgebeeld, met een wrange blik op zijn gezicht en bloeddoorlopen ogen.

[quads id=1]

Haar zoon

“Mijn oudste zoon (Cody Bishop, red.) lijdt aan een verslaving”, schrijft Jennifer Salfen-Tracy. Door de schrikwekkende transformatie te delen, wil de Amerikaanse moeder anderen aansporen om hun leed te delen. “Ik heb geleerd dat veel personen en families met dezelfde hartpijn worstelen, maar er niet over praten.” Dat is volgens haar problematisch.

Hij is spoorloos

Maar nog erger: de moeder heeft geen idee waar haar drugsverslaafde zoon momenteel uithangt. “Hij is dakloos in Las Vegas en ik heb al enkele weken niets meer van hem gehoord”. “Horen dat het slecht met hem gaat is erg, maar niets horen is nog veel erger”, aldus de moeder van Cody. “Als je dit ziet, bel ons dan Cody”, besluit ze haar bericht.

[quads id=1]

Veel likes

Intussen gaat het bericht viraal, werd het maar liefst 56.000 keer gedeeld en ontving het 53.000 likes.

moeder Amerika

In reacties laat de moeder weten dankbaar te zijn voor de vele steunbetuigingen. Ook laat ze weten dat mensen die Cody zien en willen helpen, niet zomaar op hem af moeten stappen. “We willen niet dat hij in angst wegvlucht.’’ Ze laat weten dat ze in contact staat met hulpverleners die weten wat ze moeten doen als haar zoon wordt teruggevonden.

Video:

[quads id=1]

Bekijk hier ook een bizarre video van een moeder die haar verslaafde zoon in een kooi heeft gezet. Wat moet je anders als moeder?

Bron:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/moeder-toont-wat-heroine-met-haar-zoon-deed-in-confronterende-facebookpost~abcb82da/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland