Man verliest leven na dodelijke aanrijding te Paramaribo – politie Suriname (video’s)

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

De verkeersbarometer van Suriname is helaas weer gestegen. Een man is overleden na een aanrijding te Paramaribo.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent het ongeval en de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Bekijk ook de video’s. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan!

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Bromfietser dodelijk aangereden; verkeersbarometer naar 56. De 58-jarige bromfietser Humphrey Windzak is op zaterdagmiddag 12 oktober dodelijk aangereden door de 27-jarige M.A. die een personenauto bestuurde. De aanrijding heeft plaats gehad op de kruising van de Wicherstraat en de Hofstede Crull’laan.
De politie van het bureau Centrum kreeg via het Command Center de melding van de aanrijding met persoonlijke ongelukken. De wetsdienaren troffen bij aankomst op de plek het levenloze lichaam van de bromfietser aan. Een ingeschakelde arts stelde de dood officieel vast.

[quads id=1]

Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan dat de autobestuurder kort voor de aanrijding met zijn voertuig over de Wicherstraat reed, komende vanuit de richting van de Van Sommelsdijckstraat en gaande in de richting van de Mahonylaan. De bromfietser die over de Hofstede Crull’laan reed, kwam vanuit de Wilhelminastraat gaande in de richting van de Grote Combeweg.

[quads id=1]

Gekomen op de kruising gevormd door de Wicherstraat en de Hofstede Crull’laan, heeft de autobestuurder geen voorrang verleend aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding met dodelijke afloop.
Het lijk is hangende het politioneel onderzoek in overleg van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

[quads id=1]

Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is ingevorderd.
De autobestuurder werd overgebracht naar het politiebureau en is na te zijn voorgeleid heengezonden.

De verkeersbarometer is gestegen naar 56.

Video’s:

Bron:

Bromfietser dodelijk aangereden; verkeersbarometer naar 56

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland