Renzo Tjon A Joe zit in de WORLD CUP BERLIN FINALE – Suriname trots (video)

Renzo Suriname
Onze eigen topper uit Suriname, Renzo Tjon A Joe, is niet te stoppen. Hij heeft zich geplaatst voor de finale van de WORLD CUP BERLIN

[quads id=1]

En natuurlijk zijn we weer ontzettend trots op hem. In het bericht meer informatie over Renzo. Wat een fantastische zwemmer is het toch. Kraken jullie mee? Video: Bijna 10 jaar geleden had Renzo een droom. En Look at him now? Alles is mogelijk. Kijk naar de fantastische video daarover. En laat het aan jullie kinderen zien. Dromen kunnen echt uitkomen.

[quads id=1]

Renzo uit Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: TJON A JOE IN FINALE WORLD CUP BERLIN. Tjon A Joe in finale World Cup Berlin. “Berlijn zal vast beter verlopen”, beloofde hij na de Fina World Cup in Budapest. In elk geval op de 50 meter vrije slag heeft hij de daad bij het woord gevoegd: Renzo Tjon A Joe plaatste zich vrijdag voor de finale van de sprint.

[quads id=1]

Een week geleden

In het Schwimm- und Sprunghalle im Europasportpark (SSE) kwalificeerde de Surinaamse zwemmer zich als vijfde voor de eindstrijd in een tijd van 22,43 seconden. Hij ging sneller dan in Budapest, Hongarije. Precies een week geleden zwom hij 22,79 seconden, eindigde hij als tiende en bleef buiten de finale.

Renzo Suriname
foto van Harvey Lisse

In de vijfde race van het Fina World Cup-seizoen zat Tjon A Joe in heat zeven. De Amerikaan Michael Andrew won de serie in 22,15 seconden, tweede werd Kosuke Matsui van Japan in 22,19, waarna Tjon A Joe aantikte. In het deelnemersveld van zestig man hadden Andrew en Matsui de tweede en derde tijd.

Strijden naar goud

[quads id=1]

Net als een week geleden was de Rus Vladimir Morozov de snelste. Ook in Berlijn was hij de enige die onder de 22 seconden dook: 21,89 seconden. In Budapest ging de Rus er in 21,50 met de titel vandoor. Om het goud zullen in SSE naast Morozov, Andrew, Matsui en Tjon A Joe ook strijden de Nederlander Jesse Puts, de Hongaar Maxim Lobanovskij, Maxime Grousset uit Frankrijk en de Zweed Björn Zeeliger.

Video

Renzo, 14 jaar oud. Paramaribo, Suriname. 10 Minuten Jeugd Journaal Januari 2010. Alles is mogelijk:

[quads id=1]

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/10/11/tjon-a-joe-in-finale-world-cup-berlin/

Geschreven door Terence Oosterwolde
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland