Mijn man en onze vader Henry Moesliman uit Suriname is overleden (foto’s)

overleden Suriname
Met heel veel verdriet maakt Christien Moesliman – Kasnan namens de kinderen en overige nabestaanden bekend dat haar man Henry Moesliman uit Suriname is overleden.

[quads id=1]

Hij is 49 jaar geworden. In leven was hij buschauffeur  op de route lijn 4. In het bericht meer informatie en overige condoleances. Bekijk hieronder de gegevens omtrent de uitvaart. Die zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden.

Overleden
Mijn man en onze vader

Henry Moesliman

In de leeftijd van 49 jaar. Hij was buschauffeur in Suriname

Bekijk hieronder de gegevens omtrent de uitvaart. Die zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

overleden Suriname Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland