Waarschuwing KLM Nederland ivm mogelijk besmette vleeswaren in het vliegtuig

KLM vliegtuig
Luchtvaartmaatschappij KLM Nederland heeft mogelijk met listeria besmette vleeswaren geserveerd bij het ontbijt in de businessclass van haar vliegtuigen. Besmette producten kunnen vooral voor vouwen die zwanger zijn, kinderen en ouderen een gevaar vormen.

[quads id=1]

Lees de waarschuwing alstublieft zorgvuldig. Zorg dat belanghebbenden ook op de hoogte zijn. De maatschappij vertelt namelijk waar je allemaal op moet letten en wat je moet doen bij een mogelijke besmetting. Wat goed van ze dat ze dit delen. Toch?

[quads id=1]

KLM Nederland

Dit bericht staat op de KLM website: Onderstaande waarschuwing staat op hun website: Belangrijke veiligheidswaarschuwing omtrent listeriabacterie. Lees onderstaande informatie alstublieft zorgvuldig.

KLM vliegtuig

Wij (KLM) zijn door één van onze leveranciers van vleeswaren geïnformeerd dat hun productielocatie van gesneden, vleeswaren mogelijk besmet is met de listeriabacterie. Het is mogelijk dat besmette vleeswaren kunnen zijn verwerkt in het ontbijtproduct van onze Business Class.

[quads id=1]

Vrouwen die zwanger zijn

Het consumeren van besmette producten kan een gevaar vormen voor uw lichamelijke gezondheid. Vooral zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem lopen een verhoogd risico.

Wij raden wij u daarom aan om contact op te nemen met uw huisarts wanneer u vragen hebt over uw gezondheid of een mogelijke besmetting.

Vleeswaren

Verder verontschuldigen we ons voor het feit dat u hiermee mogelijk geconfronteerd bent en bevestigen hierbij dat wij als vanzelfsprekend de bevoorrading van onze toestellen met deze vleeswaren per direct hebben gestopt. De maaltijden die nu aan boord worden geserveerd zijn veilig om te consumeren. Bij KLM staat veiligheid immers voorop.

[quads id=1]

Hieronder vindt u extra informatie over de aangetroffen listeriabacterie (bron: Voedingscentrum).

Koorts

Listeria is een bacterie die een voedselinfectie kan veroorzaken. De kans op besmetting met listeria is klein, maar de gevolgen kunnen ernstig zijn. De symptomen van besmetting door Listeria zijn koorts en/of hoofd- en spierpijn. Vooral zwangere vrouwen moeten oppassen omdat het bij die groep kan leiden tot een miskraam of vroeggeboorte. Listeria is vooral te vinden in langdurig gekoeld bewaarde producten die zonder verhitting worden gegeten.

[quads id=1]

Contact opnemen

Mocht u nu nog vragen of opmerkingen hebben over deze situatie, twijfelt u dan niet om via onderstaande kanalen contact met ons op te nemen.

• KLM.nl → Klantenservice
• Facebook.com/KLM
• Twitter.com/KLM
• WhatsApp naar +31 20 649 0787

Deel uw boekingscode alleen via een privébericht. Op elke tweet en elk bericht reageren we persoonlijk, 24/7 en in 10 talen.

Met vriendelijke groet,
KLM
Customer Care

Bron:

https://www.klm.com/travel/nl_nl/prepare_for_travel/up_to_date/flight_update/information_page_global/important_safety_message_listeria_infection.htm

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland