Voetbalsterren Wongsodimedjo, Alexander en Riley uit Suriname beproeven hun geluk in Nederland (video)

Suriname Nederland
Niet alleen de voetbal mannen uit Suriname zijn talentvol. Maar ook onze voetbal vrouwen. De 3 voetbalsters Mirelva Wongsodimedjo, Jeanine Alexander en Orthea Riley, beproeven hun geluk in Nederland en België. Hopelijk krijgen ze een profcontract

De 3 voetbalsters van de club SV Athena, zijn momenteel in Europa voor een voetbalstage. Ze doen dat bij de clubs AA Gent (België) , Excelsior. en ADO Den Haag. In de superleuke video een uitgebreid interview met de 3 toppers. Succes ladies, jullie komen er wel.

Voetballers uit Suriname

Drie speelsters van SV Athena zijn in Nederland voor een profcontract. Het betreft de voetbalsterren, 22 jarige Jeanine Alexander, zij is een linksbuiten en Surinaams international, Orthea Riley van 17 jaar. Zij is Spits en Surinaams international en de 23-jarige middenvelder Mirelva Wongsodimedjo. Zij zullen 2 maanden in Nederland verblijven voor een voetbalstage bij eredivisie clubs.

Video

De drie uit Suriname hebben inmiddels al een voetbalstage doorlopen in België en zijn nu in Nederland

Jeanine Alexander (L), Orthea Riley (M), Mirelva Wongsodimedjo (R) Foto van Culturu.com

Bekijk onderstaande video van Culturu.com met een uitgebreid interview. Deel het met een met een ieder. Want natuurlijk zijn we supertrots.

Bekijk deze link voor meer informatie:
https://www.culturu.com/nieuws/suriname/drie-speelsters-van-sv-athena-in-nederland-voor-een-profcontract/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland