Vader uit Paramaribo ‘kidnapt’ zijn eigen dochter

vader politie
Een vader uit Paramaribo heeft zijn dochtertje tegen haar wil meegenomen naar huis. De chauffeur heeft hij klappen gegeven toen hij hem wilde tegenhouden. Omstanders dachten dat het kind werd gekidnapt.

[quads id=1]

De politie heeft de vader, die dronken was, aangehouden maar wel weer vrijgelaten. In het bericht meer informatie omtrent het voorval. Is het ontvoering/kidnapping  als je als vader je kind meeneemt naar huis? Hebben moeder en vader niet evenveel recht op hun kind?

[quads id=1]

Vader uit Paramaribo

VADER HAALDE DOCHTERTJE TEGEN HAAR WIL VAN SCHOOL. De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Vader haalde dochtertje tegen haar wil van school. Een 35-jarige man, die dinsdagmiddag zijn zesjarige dochter tegen haar wil van school haalde, is na een waarschuwing door de politie heengezonden. Het kind en de man die later haar vader bleek te zijn, werden kort na het geval op een woonadres in Paramaribo aangetroffen en naar het politiebureau te Meerzorg overgebracht.

[quads id=1]

Op school van het meisje

Volgens een ooggetuige hield de man zich dinsdagmiddag al enige tijd op in de omgeving van de school te Meerzorg die het meisje bezoekt. De man zag zijn kans schoon om het kind uit de schoolbus te halen en mee te nemen. De schoolbuschauffeur probeerde dat te voorkomen, maar moest enkele slagen incasseren.

Aangifte gedaan

De man stapte met het kind in een voertuig en reed weg. De moeder en de politie werden in kennis gesteld van het voorval. Hierna werd aangifte tegen de man gedaan. Onze redactie verneemt dat de ouders van het kind al geruime tijd zijn gescheiden.

[quads id=1]

BUFAZ

Bij de aanhouding bleek dat de man uit Paramaribo ook onder invloed was van alcohol. Hij werd ter ontnuchtering op het politiebureau ingesloten. Woensdagochtend werd de man bij een hulpofficier van Justitie voorgeleid. Hij is na een waarschuwing heengezonden met een verwijzing naar het Bureau Familierechtelijke Zaken (Bufaz) om de zaak verder af te handelen.

Het volgende bericht werd op facebook gedeeld na het voorval:

vader politie

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/10/09/vader-haalde-dochtertje-tegen-haar-wil-van-school/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland