MISS MARRON SURINAME 2019 is Nikita Pienas (veel video’s)

Suriname Paramaribo
De felicitaties aan onze eigen prachtige Miss Marron 2019 Nikita Pienas. Zij mag deze trotse titel het hele jaar dragen.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws Suriname feliciteren haar en alle overige meiden van harte. Wat een geweldig spektakel was dat gisteren in NIS. Wij hebben genoten. Jullie ook? Kon je er niet bij zijn? We hebben leuke video’s voor jullie verzameld. Haar auto rijdt heerlijk en ze bedankt een ieder! Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Marron Suriname

De video’s

[quads id=1]

[quads id=1]

[quads id=1]

Foto’s en video’s van Twister Entertainment Suriname en Eured Mediacapture en Petrusi Fransje

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland