Mijn vriend heeft 7 kinderen bij 4 vrouwen en wil nog 1 met mij – anoniem Paramaribo

anoniem Paramaribo
Het lijkt erop dat Chelle uit Paramaribo de liefde van haar leven heeft gevonden. Raul is succesvol, lief voor haar. Hij wil met haar trouwen en kinderen krijgen. Ze heeft alleen 1 klein probleempje. Eigenlijk 7. Hij heeft 7 kinderen. If joe lob a okro moet je ook van die siris houden. Dat doet ze ook wel. Maar is het wel verstandig om zijn 8ste kind te krijgen? Ze twijfelt. Wat zou jij doen?

[quads id=1]

Chelle uit Paramaribo

Hallo ik ben Chelle. Ik ben een jonge meid die stapelverliefd is. Ik hou van Raul we kennen elkaar ongeveer een jaartje. We kennen elkaar langer maar hebben sinds een jaartje echt een vaste relatie,

[quads id=1]

Ik woon in Paramaribo. Het laatste jaar pendel ik tussen het huis van mijn vriend en het huis van mijn vader. Daar heb ik de zaak. Mijn vader die vertoeft voorlopig in Nederland. Hij is al met pensioen. Mijn moeder is helaas 5 jaar geleden overleden. Als zij er was dan was het niet nodig om jullie te schrijven. Ze zou me helpen met alles. Ik mis haar heel erg. Mijn vader heeft zijn eigen leven en echte vriendinnen heb ik niet.

Leeftijdsverschil

Ja, een paar lozers die jaloers zijn op mijn relatie. Ik heb namelijk een relatie met een iets wat bekende jongen uit Paramaribo. Hij en zijn vader hebben een groot bedrijf. Hij en ik kennen elkaar van de buurt, ik wist wel dat hij een playboy was vroeger. Maar sinds hij mij heeft ontmoet is dat niet meer zo. Hij is wel iets ouder, hij is 41 jaar en ik ben pas 28 jaar. Ons leeftijdsverschil merk je niet. Helemaal niet.

[quads id=1]

Alleen heeft hij al kinderen en ik helemaal niet. Hij is niet mijn eerste vriendje maar ik was nog niet ready om dat te doen. Ik heb aan huis een salon en ben daar heel erg druk mee. Toen ik Raul ontmoette wist ik wel dat hij een kind had. Misschien wel dat hij twee kinderen had. Maar pas een half jaartje gelden kwam ik erachter dat het er 7 zijn. Ja, 7 kinderen en hij is pas 41. Zijn jongste kind is pas een jaar. Hij was nooit echt met die moeder. Maar het is echt wel zijn kind.

Geen AIDS

En om even alvast jullie vraag te beantwoorden over AIDS. Ik heb mezelf getest. Ongeveer 3 maanden geleden, hij niet hoor maar ik ben wel clean. Ik vraag hem nu al 3 maanden om ook te gaan testen maar dat is wel een probleem voor hem. Ik ben wel op het punt om bescherming te gaan gebruiken in bed. Maar dan kan ik ook niet zwanger worden.

[quads id=1]

anoniem Paramaribo

Want daar gaat mijn brief om. Raul wil een kind van mij, met mij. Hij wil echt een gezin stichten. Dus trouwen, samen wonen. Hij wil zelfs mijn vader zijn hand vragen. Hij is heel erg serieus. En ik geloof hem ook echt. Iedereen zegt het ook. Hij is veranderd. Hij houdt verschrikkelijk veel van me. Ik ook van hem.

Zijn familie

Zijn familie is ontzettend lief voor mij. Soms behandelen ze me wel als een klein meisje, alsof ik dom ben. Dat wel. Maar niets ernstigs. Alleen zijn zus, maarja. Die gaat nooit veranderen. Die houdt gewoon niet van mij. Voordat ik er was, was zij Raul zijn alles. Maar ik blijf respect voor der houden.

[quads id=1]

Mijn droom was vroeger altijd om samen een kind te krijgen met een man. Die ook voor de eerste keer vader wordt. Maar nu heb ik Raul. Met al zijn kinderen.  Hoe zit dat straks als de baby er komt. Moet al die andere kinderen betrekken bij mijn baby? Moet ik ook contact hebben met die andere moeders. Sommige exen geven mij nu al een hel. Laat staan als ik een baby heb van hun baby dady. Raul zegt ze dat ik zijn vrouw ben en dat alle geldzaken etc voor die kinderen via mij gaat. Hij laat mij zijn geld zaken regelen voor sommige kinderen. Feestjes geven op verjaardagen. Schoolspullen. Ik vind het wel heel leuk.

Hier in Paramaribo

Hij deed het nooit zo. Hierdoor weet ik ook dat Raul niet echt een verantwoordelijke vader was voor zijn kinderen. Wel voor 2. Met die moeder was hij verloofd. Ze woont ook hier in Paramaribo en ze hebben een goede verstandshouding. Maar al die ander heeft hij eerlijk gezegd jaren verwaarloosd. 2 wonen in Nederland en die weten denk ik niet eens dat hij hun vader is, maar hij kent ze wel en soms piepen we stiekem naar ze via Facebook. Dus die twee verzorgt we niet. Hij zou het wel willen. Vooral hoe die twee zo groot zijn en sprekend op hem lijken. Dus nu is hij wel echt blij met al zijn kinderen en helpt ze allemaal waar hij kan. Behalve die baby. Die moeder is een probleem.

[quads id=1]

Maargoed mijn probleem is: zou je met zo een man een kind maken als vrouw? Hij heeft al 7 straks ben ik zijn 5de babymama met zijn 8ste kind.

Eerst trouwen?

Moet ik misschien wachten tot we getrouwd zijn? Wat zal dat veranderen? Hij kan altijd nog scheiden. Ik vind het best moeilijk dit. Onze relatie is verder perfect. Een kind zou wel passen. Fantastisch zelfs. En ik ben ook niet de jongste. Dus mijn vraag aan jullie zouden jullie een kind nemen met een man die al 7 heeft?

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie antwoorden want bij mij tikt de klok. Ik wil graag kinderen. Ik ben ready hoor…denk ik.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Hij wil geen kinderen en toch ben ik (stiekem) zwanger ~ Paramaribo

Anoniem – Welke man in Suriname gaat een vrouw met kinderen nemen?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig