Grote Kaaimannen aangetroffen in Paramaribo – een gevaar voor buurtbewoners (foto’s)

Paramaribo Suriname
Dat was even schrikken! Tijdens werkzaamheden in het resort Latour te Paramaribo zijn er grote kaaimannen aangetroffen door aannemers.

[quads id=1]

Ze zaten in kapotte duikers. Deze beesten kunnen een gevaar zijn voor buurtbewoners en helemaal voor huisdieren. Meer foto’s en informatie over de werkzaamheden in het bericht. Heb je ooit zulke beesten in de stad gezien?

[quads id=1]

Werkzaamheden in Paramaribo

BIC Bic Paramaribo Zuidwest schreef het volgende hierover: Werkzaamheden in het ressort Latour te Paramaribo. De schoonmaakwerkzaamheden in het ressort Latour vinden gestaag voortgang. Dit in opdracht van districtscommissaris Eric Grauwde.

Verstopte duikers

[quads id=1]

Gister woensdag 09 oktober 2019, stuitte de bestuursdienst tijdens de werkzaamheden verricht door de aannemer aan de achterzijde van de Katwijkweg, op verstopte en kapotte duikers. Zij kwamen wat kaaimannen tegen die zich in de kapotte duikers verschansten, hetgeen een gevaar kan vormen voor de buurtbewoners, maar zeker ook voor de huisdieren.

Buurtbewoners

De desbetreffende buurtbewoners zijn door de bestuursdienst van Latour verwezen naar het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie om een aanvraag in te dienen voor het plaatsen van de juiste afmeting duikers, aangezien zij nimmer een aanvraag hiervoor hebben gedaan en niet in het bezit zijn van een vergunning.

Vergunning

[quads id=1]

Twee van de bewoners zijn wel in het bezit van een vergunning van OWT&C en hebben heden donderdag 10 oktober gelijk gebruik gemaakt van de gelegenheid, de duikers te laten plaatsen door de graafmachine operator. Dit in het bijzijn van adjunct-districtssecretaris Jolanda Mijnals. Negentig procent van het baggermateriaal van de Katwijkweg en zijwegen, is vandaag opgehaald en afgevoerd.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland