Gewonden bij de opening van Mediamarkt filiaal in Nederland (video’s)

Mediamarkt Nederland

Mediamarkt Nederland opent nieuw filiaal.

Het moest een gezellig feestje worden waarbij de eerste 100 bezoekers draadloze oordopjes kregen, maar dat liep uit tot een drama. Poortjes werden kapot geduwd. Mensen moesten zelfs naar het ziekenhuis.

[quads id=1]

Op de video zie je de ‘belachelijke vertoning’. Klanten hebben zich echt misdragen. Of zou jij dit ook doen voor gratis oordopjes?

[quads id=1]

Mediamarkt Nederland

De website In De Buurt schreef het volgende hierover: Heftig! Gewonden bij de opening van Mediamarkt in Mall of the Netherlands.

In het vernieuwde winkelcentrum van Leidschendam Mall of the Netherlands is vandaag (donderdag 10 oktober) een nieuwe vestiging van de Mediamarkt geopend. Het moest een gezellig feestje worden waarbij de eerste 100 bezoekers draadloze oordopjes kregen, maar dat liep uit tot een drama.

[quads id=1]

Filmpje

Het onderstaande filmpje lijkt wel in Amerika te zijn opgenomen tijdens black friday. Honderden klanten stormen de nieuwe Mediamarkt binnen, onderweg sneuvelen er scanpoortjes en raken mensen in de verdrukking, meldt het AD.

Opening

Mediamarkt Nederland
De Mediamarkt zou vandaag om 09.30 uur openen, maar door de grote massa mensen voor de deur opende de winkel eerder. Volgens een woordvoerder van de politie zijn daarbij tientallen mensen in de verdrukking gekomen en sommige van hen raakten gewond, aldus het AD. Er waren gelukkig wel hulpverleners aanwezig om de mensen te helpen.

[quads id=1]

Het zou gaan om kleine medische kwalen als kneuzingen of benauwdheid. Drie personen zijn uiteindelijk naar een ziekenhuis gebracht.

Meer dan 500 mensen

De eerste koopjesjagers stonden vannacht al voor de deur en dat werden er dus met het uur meer. Volgens winkelmanager Paddy van den Berg ging het mis omdat er te veel mensen waren. “We gingen uit van hooguit 300 bezoekers, maar rond 09.00 uur waren het er al ruim 500. In overleg met de politie hebben we daarop besloten eerder open te gaan.”

[quads id=1]

Een bezoeker maakte onderstaande filmpje: “Er werd geduwd, getrokken en de sfeer was over het algemeen niet op zijn best. Na een halfuurtje gaf ik het op, want ik ging het toch nooit meer halen. Toen ben ik naar een plaats gegaan om alles te filmen, want zo iets maak je niet elke dag mee.”

Bekijk hier de schandalige video:

[quads id=1]


Bron:

https://indebuurt.nl/denhaag/video/heftig-gewonden-bij-de-opening-van-mediamarkt-in-mall-of-the-netherlands~105652/

Geschreven door Joyce Hoogland

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland