Actrice Imanuelle Grives uit Nederland gebruikte zelf ook drugs – ze kon de druk niet aan (video’s)

grives Nederland
Celebrity news: Het ging helemaal niet zo goed met de actrice. Zelf gebruikte ze ook drugs. Volgens haar advocaat worstelde ze met haar bestaan.

[quads id=1]

De actrice vertelt snikkend aan de rechter dat ze nu pas een beetje rust heeft gevonden. In het bericht meer hierover tevens wat video’s om de geheugen op te frissen. Grives heeft haar strafeis gehoord. Is het voldoende, te weinig? Of is ze inmiddels wel genoeg gestraft?

Actrice uit Nederland

[quads id=1]

Nu.nl schreef het volgende hierover: Advocaat: Grives gebruikte drugs en medicijnen om druk aan te kunnen. Imanuelle Grives gebruikte in de periode voor haar aanhouding drugs en medicijnen om de drukte van haar bestaan als actrice aan te kunnen. Dat liet de advocaat van Grives donderdag weten in de strafzaak tegen haar vanwege drugsbezit.

Strafeis

[quads id=1]

Grives hoorde donderdag een celstraf van twee jaar eisen en een boete van 8.000 euro.

De actrice werd in juli van dit jaar samen met twee vriendinnen aangehouden met drugs op het Belgische festival Tomorrowland. Op het logeeradres van Grives werden na huiszoeking grote hoeveelheden drugs gevonden.

Ze wist niet meer wie ze was

Volgens de actrice wist ze niet meer wie ze zelf was, “omdat je steeds iemand anders bent”, aldus Grives snikkend in haar laatste woord tegenover de rechtbank in Antwerpen. De vrouw verklaarde in de tijd dat ze vastzat in voorarrest pas echt rust te hebben gevonden.

[quads id=1]

Verhaal over voorbereiding filmrol klopte ten dele
Haar verklaring tegen de politie dat ze zoveel drugs in haar bezit had omdat ze zich voorbereidde op een filmrol als vriendin van een drugsbaron klopte slechts ten dele.

Worstelde met haar bestaan

Haar advocaat John Maes vertelde dat Grives worstelde met haar bestaan. Een vrouw die volgens de raadsman werkweken van tachtig uur maakte en tegelijkertijd haar opwachting op feesten moest maken.

[quads id=1]

Om dit vol te houden gebruikte ze drugs en medicijnen tegen angst- en paniekaanvallen. Grives vertelde haar advocaat dat ze hierin veel te ver is gegaan. “Ze was een pad van zelfdestructie opgegaan.”

Hulp gezocht

De actrice zou inmiddels via haar huisarts hulp hebben gezocht. Grives liet eerder al weten dat ze professionele hulp nodig heeft om erachter te komen hoe ze in deze situatie is beland.

Grives zegt erg veel spijt te hebben
“Ik heb heel erg veel spijt”, sloot Grives de zitting af. “Ik besef dat er niet alleen ernstige gevolgen zijn voor mijzelf, maar ook voor de mensen in mijn omgeving.”

[quads id=1]

Dit is niet wie ik ben

“Ik heb heel goed kunnen nadenken over wat ik aan het doen was met mijn leven en hoe ik dat verder wil gaan inrichten in de toekomst”, vervolgde de actrice. “Dit is niet wie ik ben.”

De rechtbank doet op 8 november uitspraak.

Bekijk hier wat video’s omtrent de zaak:

[quads id=1]

Bron:

https://www.nu.nl/achterklap/6003098/advocaat-grives-gebruikte-drugs-en-medicijnen-om-druk-aan-te-kunnen.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland