Waar is de verdwenen zwangere studente Sumanta Bansi uit Suriname? – vermist Nederland (video’s)

Nederland Suriname

Terwijl ze in Nederland nog steeds opzoek zijn naar de verdwenen Studente Sumanta Bansi uit Suriname komt er nieuwe informatie binnen

[quads id=1]

Het bleek dat ze al eerder zwanger was, maar dat kindje had ze weggehaald. Maar dit keer keek ze echt uit naar haar babietje. Er zijn nieuwe tips binnengekomen en er wordt weer volop gezocht. Waar kan ze toch zijn? Ze lijkt van de aardbodem verdwenen? Er wordt daarom ook gezocht in het water. De politie vreest dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf. In het bericht meer informatie en oude en nieuwe video’s omtrent de zaak. Wat erg voor haar moeder.

[quads id=1]

Nu.nl schreef het volgende hierover: De politie kamt de komende weken opnieuw het Robbenoordbos in Noord-Holland uit in de zoektocht naar de zwangere studente Sumanta Bansi (23). Er wordt zowel op het land als in het water gezocht, zo wordt woensdag gemeld aan NU.nl na berichtgeving van Het Parool.

[quads id=1]

Dinsdag is met behulp van sonarapparatuur al opnieuw in het water gekeken of er sporen te vinden zijn. “Uren aan beeldmateriaal moet worden bekeken”, zo schetst de woordvoerder van politie Noord-Holland.

Er is eerder in het Robbenoordbos en in de nabijgelegen wateren gezocht. “Dit was middenin de zomer, het was zo begroeid op sommige stukken dat er bijna geen doorkomen aan was”, zo schetst de woordvoerder.

[quads id=1]

Nu het terrein in het bos meer begaanbaar is, en omdat nieuwe informatie is binnengekomen bij de politie, is besloten om relatief kort op elkaar nieuwe zoektochten te organiseren. Inmiddels hebben de agenten vijftig tips binnengekregen over de zaak.

Bansi studeerde aan de Universiteit van Amsterdam

Bansi is vorig jaar februari van de aardbodem verdwenen. Ze studeerde toen aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en liep daarnaast stage bij een tandartsenpraktijk.

[quads id=1]

De maand van haar verdwijning heeft ze haar moeder opgebeld met het bericht dat ze zwanger was. Ze heeft eerder een kindje weg laten halen en ze was nu vastbesloten het kind te houden en keek uit naar het feit dat ze moeder zou worden.

De politie vreest dat de vrouw slachtoffer is geworden van een misdrijf. In de zaak is 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Video’s

Bekijk hier de nieuwe binnengekomen video’s:

Oude video’s:

Kijk nogmaals naar de video met de oproep van haar radeloze moeder

Eerdere berichten:

23-jarige student Sumanta uit Suriname vermist in Nederland – euro 15.000 beloning (foto’s)

Bron:

https://www.nu.nl/binnenland/6002992/politie-zoekt-opnieuw-in-robbenoordbos-naar-vermiste-studente.html

Waarom heeft niemand haar vermissing aangegeven? Meer over de in Nederland vermiste studente uit Suriname (video)

Politie Nederland zoekt naar lichaam vermiste student Sumanta Bansi uit Suriname (nieuwe video’s)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland