Onze trouwe collega 45-jarige Clyde Dreischor uit Paramaribo is van ons heengegaan (foto’s)

travel Suriname
Onze collega Clyde Dreischor is er niet meer. Hij is 45 jaar geworden. Hij was bekend bij velen. Hij was namelijk gids bij Access Suriname Travel.

[quads id=1]

Hij hield ontzettend veel van Suriname en was een bron van inspiratie. Dit maken de collega’s van Acces Suriname Travel, Danpaati, Plantage Frederiksdorp en River Cruiser Mi Gudu bekend. In het bericht meer informatie en foto’s. De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van Familienieuws wensen hen en de overige nabestaanden heel veel sterkte toe.

Overleden in de leeftijd van 45 jaar

Onze lieve collega

Clyde Dreischor

[quads id=1]

De uitvaart zal plaatsvinden op maandag 14 oktober 2019 vanuit de Heilige Verlosser Kerk aan de Schietbaanweg te Paramaribo

1500 uur – 1600 uur Gelegenheid tot afscheid nemen
1600 uur – 1700 uur Uitvaartdienst
1700 uur de ter aarde bestelling op de Rooms katholieke begraafplaats Paramaribo

Geef deze informatie door aan belanghebbenden

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland