Onze knuffelbeer Jürgen Wijnruit uit Amsterdam is overleden op 42-jarige leeftijd (foto’s & video)

overleden Nederland Amsterdam
Als een ware strijder heeft hij gevochten voor zijn leven maar God heeft besloten dat hij als Engel verder zal gaan.

[quads id=1]

De intens verdrietige maar dankbare familie maakt bekend dat Jürgen Wijnruit uit Amsterdam is overleden.  Hij is 42 jaar geworden. Meer informatie, foto’s en video in het bericht. De uitvaart zal VANDAAG plaats vinden in Amsterdam. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Overleden

Jürgen Wijnruit

Uit Amsterdam.
In de leeftijd van 42 jaar

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland