Man uit Suriname betast onderbroekje van zijn 12-jarige schoonzusje

politie Paramaribo
Leer je kinderen om alles altijd eerlijk te vertellen. Dan kan niemand ze chanteren!

Een meisje van 12 jaar vertelt hoe haar zwager haar betast heeft. De verdachte, die met haar zus leeft, zegt dat hij spijt heeft.

Zijn hand ging per ongeluk daar. Hoe kan je hand per ongeluk glijden naar het geslacht van je 12-jarige schoonzus? Ook al ligt ze op je bed. Het mag niet!

Man uit Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Handtastelijke zwager moet acht maanden brommen. De smeekbede van de 23-jarige Angelo W. uit Suriname heeft rechter Duncan Nanhoe toch wel over zijn hart doen strijken. De verdachte keek aan tegen een straf van twaalf maanden waarvan twee voorwaardelijk en een proeftijd van drie jaar. “Ik ga dit nooit meer doen. Echt nooit meer. Ik weet niet hoe dit is gebeurd, maar het gaat nooit meer voorkomen”, snikte de jongeman die zijn twaalfjarige zwageresje zeker twee keer ontuchtig heeft betast.

In haar onderbroek gegaan

Hoewel Nanhoe overtuigd was door alle bewijsmiddelen die officier van justitie Rayshree Koendan had aangevoerd, legde hij een iets lagere straf op dan zij had geëist. Het slachtoffer dat dinsdag ook is gehoord, verklaarde dat Angelo W. haar op 28 juni met zijn bromfiets meenam naar zijn huis. Omdat haar zus, die ook de vrouw is van de verdachte niet thuis was, greep hij haar op verschillende plaatsen waaronder aan haar geslacht.

Hij maakte mijn mond dicht

“Ik heb hem weggestoten en ik wilde schreeuwen, maar hij maakte mijn mond dicht met zijn hand”, vertelde het slachtoffer. De tweede keer op 12 augustus gebeurde het weer thuis bij de verdachte, maar dan op bed in zijn kamer. Het slachtoffer: “Ik lag eerst. Hij kwam naast mij liggen en heeft me aangeraakt. Ik voelde dat hij me heeft aangeraakt”, benadrukte ze wederom toen advocaat Oscar Koulen haar vroeg of ze zeker weet dat Angelo W. haar heeft aangeraakt.

Per ongeluk

De verdachte beweerde dat zijn hand beide keren per ongeluk op het geslacht van dat meisje is beland. Het slachtoffer verklaarde dat ze bang was om haar ouders te vertellen omdat Angelo W. haar had bedreigd. “Hij zei dat hij me zus zou slaan en haar zou laten”, verklaarde ze huilend.

Uit haar duim gezogen

De advocaat zei in zijn pleidooi dat hij de tweede keer zeer betwijfelt omdat het meisje de ruimte had om op te staan toen de verdachte naast haar kwam liggen. “Ze heeft dat verhaal gewoon uit haar duim gezogen”, merkte hij op. Ook vindt hij het vreemd dat de familie niet meteen aangifte heeft gedaan, maar pas nadat Angelo W. de relatie met hun dochter had beëindigd.

Bron:
http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/10/09/handtastelijke-zwager-moet-acht-maanden-brommen/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland