Man uit Paramaribo mishandelt ‘Lukuman’ die naar bed is geweest met zijn uitlopende vriendin – politie Suriname

politie Paramaribo
Echt bruja dit hoor. Een man die zich voordeed als Lukuman is met 3 jonge dames uit Paramaribo naar bed geweest. Hij heeft de vrouwen gechanteerd nadat ze eerder hadden uitgelopen voor hun partner

Toen de situatie uit de hand liep is hij in elkaar geslagen door de partner van 1 van de dames. De politie heeft ze opgesloten. In het officiële politiebericht meer informatie hierover. Met hoeveel vrouwen heeft deze ‘Lukuman’ wel niet geslapen? Wat bezielt sommige vrouwen toch?

Politie Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Misbruiker aangehouden door politie Uitvlugt.De 44-jarige Werner S. is op zaterdag 5 oktober door de politie van het bureau Uitvlugt aangehouden. Twee vrouwen van respectievelijk 19 om 24 jaar deden kort voor de aanhouding aangifte van intiem misbruik tegen Werner.

Gemeenschap

Volgens verklaring van de twee aangeefsters deed Werner zich voor als te zijn een geneesheer (‘Lukuman’) die in hun verleden kon zien. Verder gaf hij ze aan dat ze hebben uitgelopen voor hun huidige partners, hetgeen toevallig op waarheid berustte. Hij hield ze voor dit niet te zullen verklappen aan hun huidige partners, indien zij vleselijke gemeenschap met hem zouden hebben.

Om de 19-jarige vrouw bij zich te krijgen, benaderde Werner haar partner met het verhaal dat hij de vrouw een ‘wasi’ moest geven om boze geesten te verjagen. Toen de 19-jarige eenmaal bij Werner thuis was, bleek het niet om een wasi te gaan, maar wilde hij omgang met haar hebben. De jonge vrouw weigerde , waardoor Werner haar voorhield hetgeen zij uitspookte aan haar partner te zullen vertellen. Dit was doorslaggevend en heeft de verdachte meerdere malen omgang gehad met de vrouw.

Tweede vrouw

Behalve de 19-jarige dame onderging de 24-jarige dame die tevens vriendin is van de 19-jarige het zelfde lot. De tweede vrouw nam haar 19-jarige vriendin in vertrouwen en vertelde haar het verhaal. Daarnaast vertelde de 24-jarige vrouw haar partner wat haar was overkomen. De partner die in het ressort Munder te Paramaribo woonachtig is nodigde Werner, die een bekende van de familie is uit. Bij die gelegenheid is de verdachte door de partner en een vriend mishandeld.

Nog een derde slachtoffers

Beide mannen zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie van Munder ingesloten voor mishandeling. De twee vrouwen besloten toen aangifte van intiem misbruik tegen Werner te doen bij politie Paramaribo. Een derde slachtoffer dat ongeveer op dezelfde wijze door Werner is misbruikt, deed het bureau aan en legde een verklaring af bij de politie over haar gebeuren enkele jaren terug.

Werner die een handlanger is geweest van een geneesheer is eveneens in verzekering gesteld.

Bron:

Verkrachter aangehouden door politie Uitvlugt

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland