Man mishandeld en beroofd na ‘set up’ door dame in Suriname

man Suriname
Een man is door een vrouw uitgenodigd bij haar huis in Suriname om werkzaamheden te verrichten.

[quads id=1]

Daar aangekomen werd hij overrompeld, mishandeld en beroofd. De rovers gingen er vandoor met een geldbedrag. Van de rovers en de vrouw ontbreekt nog elk spoor. Heeft de vrouw hem erin geluisd? Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn.

[quads id=1]

Beroofd in Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Lasser door twee mannen beroofd. De 41-jarige lasser Paiman L. werd dinsdagochtend aan de Rahimalweg in Suriname beroofd door twee mannen.

[quads id=1]

Afspraak met een vrouw

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de lasser een afspraak had met een vrouw op het adres om laswerkzaamheden te verrichten. Bij aankomst werd hij naar achter in een woning op het perceel begeleid. Daar werd hij door twee mannen opgewacht, die hem direct te lijf gingen met een koevoet. Paiman liep hierdoor een verwonding op aan zijn hoofd en letsels aan zijn vingers en arm.

[quads id=1]

Politie Suriname

De lasser zag op een gegeven moment kans naar zijn auto te rennen. Een van de mannen rukte de tas van hem weg. Het lukte de lasser in zijn voertuig te stappen en naar een veilige omgeving te rijden. Paiman alarmeerde de politie van Suriname.

Ze zijn spoorloos

De politie ging op onderzoek uit en schakelde een ambulance in. De lasser werd naar het ziekenhuis vervoerd. De buit betreft een onbekend geldbedrag en enkele documenten. Van de twee mannen en de vrouw ontbreekt nog elk spoor. De politie van bureau Nieuwe Grond heeft de zaak in verder onderzoek

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/10/09/lasser-door-twee-mannen-beroofd/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland