Man doodgeschoten door zijn pleegzoon na woordenwisseling – politie Suriname

politie Paramaribo

Een vreselijk bericht van overlijden. Een man in Suriname was met zijn pleegzoon aan het borrelen. Ze kregen ruzie en pleegzoon schoot pleegvader dood. Hij schoot hem in zijn gezicht.

[quads id=1]

Lees het officiële politiebericht voor meer informatie. Bekijk ook de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wat een familiedrama. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Pleegvader dood geschoten door pleegzoon na woordenwisseling. De 54-jarige meneer Alido Ferreira Dos Santos is in de vroege ochtend van zondag 6 op maandag 7 oktober dood geschoten door zijn pleegzoon. De politie kreeg het bericht van het incident te Grankreek en deed het gebied, tezamen met de Forensische Opsporing en Recherche regio Midden aan voor onderzoek.

Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan dat de twee mannen tijdens het borrelen een woordenwisseling kregen die bijna uitliep tot een vechtpartij. Korte tijd daarna vertrokken beide mannen naar hun woning. Volgens getuigen verklaring hoorde de pleegzoon op gegeven moment schoten die werden afgevuurd op zijn woning en hield hij zich schuil in de woning.

[quads id=1]

Terwijl de pleegvader poging maakte om via een opening die hij had gemaakt om in de woning te gaan, schoot de pleegzoon bij die gelegenheid op hem. De pleegvader is geraakt in zijn gezicht en overleed ter plaatse.

[quads id=1]

De zoon maakte zich uit de voeten voor de komst van de politie. Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is door de politie voor obductie in beslag genomen. De recherche van regio Midden onderzoekt deze zaak verder

Bron:
politie Suriname