Donovan uit Paramaribo in de cel nadat hij SRD 100 verloor – politie Suriname

suribet Paramaribo

Rectificatie : Gokker reageert zijn boosheid af op gokmachine

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname heeft op dinsdag 08 oktober 2019 een bericht gepubliceerd waarin is opgenomen dat een zekere Donovan is aangehouden door de politie van het bureau Munder.

[quads id=1]

Dit nadat de verdachte een gokmachine van een Suribet retailshop uit boosheid had stuk geslagen. De man ging over tot zijn daad na velies van 100 Surinaamse Dollar (SRD).

In stede van een Suribet Reatilshop moest in het bericht worden opgenomen een retailshop van Su Live Betting.


Gokken is niet goed hoor. Het kan agressie en frustratie naar boven halen. Donovan uit Paramaribo heeft zichzelf niet kunnen inhouden nadat een Suribet machine zijn geld ‘opvrat’. Hij heeft het apparaat kapot gemaakt.

[quads id=1]

De politie heeft hem opgesloten. Mensen…Het is een moeilijke tijd, als je weet dat je je SRD 100 niet kunt missen dan moet je niet gaan gokken. Laat het bericht meteen een waarschuwing zijn voor jou en voor anderen.

[quads id=1]

Suribet Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Gokker reageert zijn boosheid af op gokmachine. De 29-jarige Donovan, A. is op vrijdagmorgen 04 oktober door de politie van Munder op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

Gokken

Donovan was eerder op de dag naar een Suribet retailshop gegaan om te gokken waarbij hij Srd.100,-.verloor. Dat viel niet in goede aarde bij hem en daarom ging hij ertoe over om de gok machine stuk te slaan.

[quads id=1]

Machine kapotgeslagen

Er werd aangifte van vernieling tegen Donovan gedaan waarna de politie hem op zijn woonadres te Paramaribo opspoorde, aanhield en ter voorgeleiding overbracht naar het bureau. Bij de voorgeleiding verklaarde Donovan aan de politie dat hij boos was vandaar dat hij het scherm van de machine stuk sloeg.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Bron:

Gokker reageert zijn boosheid af op gokmachine

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland