Deze man is de grootste moordenaar van Amerika – Hij heeft 93 vrouwen vermoord (video’s)

moord Amerika
Als je naar hem kijkt. Lijkt hij gewoon op een oudere man die iemand zijn vader kon zijn. Maar in werkelijkheid is hij een koelbloedige moordenaar.

[quads id=1]

Hij is de grootste killer van Amerika en heeft bevestigd dat hij meer dan 90 vrouwen heeft vermoord. En van velen maakte hij tekeningen. In het bericht meer informatie en kijk naar video’s over hem. In een interview vertelt hij over zijn onmenselijke daden. Hoe kan een mens hiertoe in staat zijn?

[quads id=1]

Moord Amerika

Algemeen dagblad Nederland schreef het volgende hierover: Gevangene VS is met 93 slachtoffers dodelijkste seriemoordenaar. De 79-jarige Samuel Little heeft opgebiecht meer dan 90 vrouwen te hebben vermoord. Eerder had hij al bekend dat hij zestig slachtoffers heeft gemaakt.

Geschiedenis

Little is hiermee de dodelijkste seriemoordenaar uit de Amerikaanse geschiedenis. De man zit sinds 2012 achter de tralies in Californië Amerika. De moorden vonden plaats tussen 1970 en 2005. Volgens de FBI zijn de ontboezemingen van Little geloofwaardig en zijn vijftig verhalen van de seriemoordenaar al geverifieerd.

[quads id=1]

Vrouwen uit Amerika

De man tekende zeker dertig van zijn slachtoffers. Hij wurgde de vrouwen, die veelal uit kwetsbare groepen in de samenleving van Amerika afkomstig waren. Bij veel sterfgevallen werd in eerste instantie gedacht dat het om een overdosis ging of om een ongeluk.

Video’s

Bekijk hier een video’s ervan:

[quads id=1]

Bron:

https://www.ad.nl/buitenland/gevangene-vs-is-met-93-slachtoffers-dodelijkste-seriemoordenaar~aee443b2/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland